Diet Ketogenik pikeun Hypertrophy: Kumaha Karana Gawé? Naon katuangan anu diijinkeun?

Anjeun panginten kantos nguping ngeunaan diet ketogenik? Dasarna mah diét anu mecenghul pikeun pangobatan épilépsi, dina dasarna éta gajih ageung, sedeng protéin sareng low karbohidrat, éta ngamungkinkeun ati ngaduruk lemak hasilna dibentukna sababaraha awak keton dina getih.

Awak keton ieu anu dihasilkeun dianggo dina produksi ketosis, anu penting pikeun pengobatan kejang epiléptik, ayeuna, diét ngagaduhan sababaraha tujuan anu sanés, tapi teras-terasan kedah ati-ati pisan.

Ketosis kaleuleuwihan dina awak tiasa nyababkeun leungitna sakedik massa otot, anu pastina sanés tujuan sababaraha jalma kaseueuran waktos, sanés?

Janten dinten ieu kuring badé netelakeun di dieu pikeun anjeun mamang utama anu aya hubunganana sareng diet ketogén.

[sambel]

Kumaha carana diét ketogénis timbul?

Diét ketogenik sanés salah sahiji diét kaajaiban dimana anjeun mendakan ménu siap dituturkeun sareng penting pisan anjeun ngartos éta.

Éta diciptakeun dina taun 80an pikeun ngubaran murangkalih sareng nonoman anu kaserang épilépsi, éta diitung ketat pisan, dumasarkeun kana jangkungna, beurat sareng umur jalma anu bakal ngalaman pangubaran.

Barudak anu dikintunkeun kana diet ketogénis kedah di lebetkeun ka rumah sakit sareng puasa tina sagala jinis kadaharan padet sareng cair dugi ka 36 jam, éta leres 36 jam, ngabayangkeun anjeun dina kaayaan ieu? Janten di luar sana, anjeun parantos tiasa ningali yén éta jauh langkung kompleks tibatan anu anjeun pikirkeun.

Saatos période puasa, diét dimimitian ku barudak ieu, tapi diét ieu numutkeun itungan anu mimiti, kalayan 90% kabutuhan sadidinten disayogikeun ngalangkungan gajih.

Abdi henteu nyarios yén anjeun kedah angkat ka rumah sakit pikeun tuang diet ketogénis, kuring ngan ukur nempatkeun inpormasi ieu pikeun ningkatkeun kasadaran sareng kusabab kuring terang éta panasaran seueur jalma ngeunaan masalah éta.

Tapi naha gaya diet ieu seueur dianggo ku masarakat anu milari hypertrophy?

Éta patarosan anu henteu hoyong dibungkem! Sareng henteu kirang. Seueur anu angkat ka gym ayeuna milari jinis diet ieu, henteu ngan ukur gym tapi olahraga kalayan pengeluaran kalori anu tinggi ogé.

Anjeun panginten kantos nguping yén nalika urang hoyong ngirangan beurat "urang kedah ngonsumsi langkung kalori tibatan anu dibéakkeun" leres? Inpormasi ieu nyata, sareng teu aya patarosan perkawis éta.

Kalayan diet ketogenik, anjeun bakal ngalakukeun éta, nyéépkeun kirang kalori sareng ngantepkeun awak anjeun meakeun naon anu parantos disimpen dina kaseueuran kasus, janten awak anjeun akibatna ngabakar lemak anu henteu dihoyongkeun.

Tapi henteu sadayana saderhana sigana, nalika anjeun lebet kana ketosis, awak urang ogé milari énergi dina protéin, anu penting pikeun ngembangkeun otot urang, janten nalika anjeun ngamimitian diét, anjeun bakal ngaduruk gajih, tapi anjeun tiasa ogé kaleungitan massa otot.

Janten sateuacan nyobian sareng ngamimitian diet ieu, éta saéstuna ngobrol sareng ahli nutrisi anjeun supados anjeunna tiasa ngantunkeun anjeun anu pangsaéna pikeun dilakukeun.

Kumaha cara gawé diétététikatik?

diet ketogenik pikeun hipertropi

Upami anjeun niat pikeun ngamimitian diet ketogenik anjeun kedah waspada yén sagala jinis karbohidrat sapertos roti, muih, pasta, nasi, coklat, sareng sajabana bakal dileungitkeun tina menu anjeun.

Perhatoskeun yén teu dimungkinkeun pikeun versi hégar atanapi entéh tina dahareun ieu, mimitina sigana mah goréng, tapi kuring ngajamin éta pantes dikorbankeun, sareng sakumaha waktosna waktos, anjeun moal hariwang sabab anjeun henteu tiasa tuang gulung dina sarapan.

Tapi aya trade-off, anjeun moal tiasa tuang karbohidrat, tapi diét ketogenik ngamungkinkeun sagala jinis kadaharan dumasar gajih sareng protéin dikonsumsi, ogé kéju, naha aya anu langkung saé tibatan kopi sareng kéju? Saha waé ti Minas bakal ngartos kuring ogé.

Janten katuangan sapertos daging beureum, salmon sareng jinis lauk sanés, endog, kéju, hayam, buah sareng sayuran gratis.

Diét Ketogén pikeun Hypertrophy: Pangan Kanggo Nyingkahan

Séréal dumasar kana (jagong, sangu, gandum sareng anu sanésna), tuangeun anu ngandung gandum atanapi tipung jagong (roti, kuéh, biskuit, sareng anu sanésna), umbi (kentang, ubi, ubi jalar, ubi kayu) dilarang dina diet ketogénis sareng anu sanésna. ), bijil (kacang, kacang polong, kacang, lentil sareng anu sanésna) sareng naon waé jinis gula, naha sukrosa, glukosa, laktosa atanapi fruktosa.

Diidinan tuangeun

diet ketogenik pikeun hipertropi

Konsumsi sayuran (tomat, apu, kol, terong, bawang, okra, bonténg, brokoli, jilo, sareng sajabana), daging beureum, kéju, lauk, hayam, daging, endog, daging babi sareng inuman leres-leres gratis. Anu henteu ngandung karbohidrat dina komposisi na.

Perlu diémutan yén anjeun henteu kedah ngonsumsi sadaya tuangeun ieu kalayan ngahaja sareng henteu aya bimbingan, diet ieu sakumaha anu kuring parantos diucapkeun di luhur kedah diitung sacara saksama sareng masing-masing pikeun masing-masing jalma, janten sateuacan angkat kuring masihan koméntar ngeunaan sagala hal anu diidinan ku diét, konsultasi ahli nutrisi anjeun sareng ogé ningali pendapatna ngeunaan poko ok.

Terus anjeun resep téks dina Ketogenic Diet pikeun Hypertrophy? Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur!