Genep beuteung bungkus: Pilarian kumaha cara gancang naklukkeun "Bentukna" anu diimpikeun!

genep bungkus abs

Kiwari, aya loba jalma anu pilari leungit gajih, leungit beurat tur boga kualitas hirup hadé. Aranjeunna ngalakukeun sagalana pikeun impian genep bungkus abs. Tapi po boga abs six pack, perlu pikeun ngadopsi kabiasaan cageur kayaning dahar ogé, teu skipping hidangan sarta exercising rutin.

Tingali kumaha kéngingkeun beuteung datar dina waktos sanés!

[sambel]

Kumaha carana gaduh six pack abs?

Sarerea hayang boga abs six pack. Nalika usum panas atanapi waktos liburan caket, jalma sering nganggo sababaraha cara pikeun kéngingkeun beuteung anu saé.

Nanging, supados gaduh genep pak abs, sababaraha parobihan kabiasaan diperyogikeun. Tapi faktor utama pikeun mibanda six pack abs nyaéta prakték kagiatan fisik pikeun leungit gajih.

Penting pikeun ngagaduhan beurat anu pas, supados latihan sapertos sit-up nyumbang kana penampilan otot di daérah beuteung.

Awéwé

Gaduh six pack abs mangrupikeun kahayang seueur awéwé. Sadayana terang yén kagiatan fisik penting pikeun ngahontal tujuan ieu. Tapi hiji teu bisa poho faktor sejen nu mantuan dina ngembangkeun genep pak ABS, dahareun.

Nuturkeun diet saimbang penting pikeun leungit beurat, sarta salaku hasilna, meunang genep pak abs. Diet anu saé sareng kagiatan fisik bakal ngabantosan ngaleungitkeun lemak di daérah beuteung, ngajantenkeun aranjeunna langkung jelas.

Nalika latihan, coba ngalakukeun latihan aérobik pikeun ngaleungitkeun akumulasi lemak di daérah beuteung.  

bikangna genep pak beuteung


Baca ogé: beuteung négatip!

Baca ogé: Teh leungit beuteung!

Baca ogé: Kumaha ipis cangkéng?


Jalu

Unggal lalaki hayang pamer dina bentuk alus, utamana abs six pack. Tapi pikeun meunangkeun beuteung séhat anjeun kedah tuang tuangeun anu séhat.

Latihan latihan beurat sareng kagiatan aérobik ogé penting. Aktivitas aérobik bakal ngabantosan anjeun ngaduruk gajih, sedengkeun latihan beurat bakal ngabantosan anjeun ngawangun massa ramping.

Saatos kaleungitan sababaraha gajih, laksanakeun otot beuteung anjeun kalayan séri latihan anu béda-béda ngahormatan istirahat antara latihan.   

Genep pak abs dina saminggu

Ngembangkeun genep pak ABS dina saminggu, dina beuteung jeung kaleuwihan gajih, hésé pisan, tapi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nempo sababaraha hasil nu bakal mungkas nepi di beuteung jadi ngimpi.

Pikeun ieu, perlu, sajaba latihan fisik biasa, pikeun meakeun pangan beunghar protéin. Ieu bakal ngidinan otot bisa dimekarkeun, sajaba ngaduruk gajih alatan pangaruh thermogenic kapanggih dina protéin.

Anjeun kedah nginum seueur cai sabab penting pisan pikeun nyéépkeun awak sareng nyegah ingetan cairan. Preferably cai és, sakumaha ogé miboga éfék thermogenic, nyaeta, eta speeds up métabolisme, ngaduruk gajih.    

Dahar mun boga abs genep pak

Numutkeun sababaraha panalitian, kadaharan tanggung jawab 80% tina prosés kéngingkeun beuteung anu séhat. Pikeun jalma anu hoyong gaduh genep pak abs, anjeun kedah investasi dina pangan beunghar serat, sabab nyumbang kana fungsi ditangtoskeun tina peujit, ngadalikeun tingkat glukosa. Sadaya aspek ieu penting pikeun ngirangan gajih beuteung.

Perlu ngahindarkeun tuangeun anu beunghar karbohidrat sederhana atanapi olahan sapertos sangu bodas, roti, pasta, manisan, sereal, madu, sareng anu sanésna. Investasi dina kadaharan anu beunghar karbohidrat kompléks sapertos sangu coklat, ubi, ubi jalar, oats, kacang, siki rami, bit, kale, kacang, sareng anu sanésna.

Nyiksa buah, sayuran sareng sayuran.    

Latihan

genep bungkus abs

Kahiji perlu latihan latihan nu nada otot beuteung, lajeng nangtukeun aranjeunna. Di antara latihan anu paling disarankeun nyaéta:

  • Beuteung basajan;
  • Sapédah Sit-up;
  • Beuteung jeung bal;
  • Dumbbell Squats;
  • Hiking;
  • Naek jeung turun tangga;
  • Pilates;
  • Latihan twisting.

Aya seueur latihan anu ngabantosan ngahontal genep pak abs sapertos ngojay, jogging sareng latihan beuteung anu sanés. Saterusna, menari oge sekutu kuat dina ngembangkeun otot beuteung.  

Sabaraha lami nyandak abs genep pak?

Waktos anu diperyogikeun pikeun gaduh genep pak abs bakal gumantung kana komitmen unggal jalma. Saatos ngadopsi kabiasaan anu séhat sapertos nuturkeun diet anu saimbang sareng latihan rutin, hasilna henteu lami katingali.

Éta hadé pikeun émut yén sababaraha urang gaduh waktos langkung gampang pikeun ngembangkeun otot. Sacara umum, hasil mimiti katempo ti bulan kahiji.  

tips

Ieu sababaraha tip pikeun kéngingkeun six pack abs gancang:

  • Tong ngantunkeun tuangeun!

Biasakeun tuang unggal tuangeun, khususna sarapan. Sareng tuang tuangeun dina jumlah sedeng, khususna wengi.

  • Saré leres!

Hormon awak urang tiasa kapangaruhan nalika urang sare sakedik. Ieu bisa nyieun leungitna beurat hésé. Penting pikeun bobo 8 jam sadinten.

  • Poho ka industrialisasi!

Pikeun leungit beurat sareng gaduh genep pak ABS, anjeun kedah nyerah tuangeun industri, khususna inuman lemes.

  • Ucapkeun henteu kana tuangeun gancang!

Kadaharan ieu kalori pisan, sareng salian ti ngagemuk, aranjeunna ngabahayakeun kaséhatan sacara gembleng.