Academia X Minuman Alkohol: Pendakan mitos sareng kebenaran ngeunaan poko!

Nya, sadayana parantos terang yén minuman beralkohol henteu saé pikeun kaséhatan anjeun, tapi naha anjeun terang yén bir dina akhir minggu tiasa mangaruhan kinerja anjeun dina latihan seueur? Minuman alkohol sacara umum tiasa nyababkeun kinerja anjeun sacara gembleng, diantarana sababaraha faktor anu kapangaruhan ogé sapertos nyerep vitamin sareng mineral, masalah dina produksi téstostéron, déhidrasi, sareng anu sanésna.

Janten hanjakalna, pikeun anu resep kana bir dina akhir minggu, jawaban na mah enya. Inumanna ngaganggu pisan.

Kusabab kitu kuring sumping dina tulisan ieu pikeun ngingetkeun sareng nunjukkeun cilaka tina nginum minuman beralkohol di tengah olahraga.

Naha nginum ngahambat kauntungan otot?

Supados paningkatan massa otot kajantenan, perlu aya rangsangan anabolik, tapi naon waé barina ogé? Rangsangan anabolik nyaéta latihan, diét, suplemén, dasarna aranjeunna anu nyayogikeun épék katabolik.

Sakumaha anjeun dibekelan prosés anabolik, éta moal aya gunana upami anjeun ngajadikeun teu istiméwa pikeun nginum sabisana, sabab upami kabiasaan sering, prosés katabolisme ogé bakal sering, janten kaleungitan massa otot bakal teras-terasan. janten langkung ageung tina éta kauntungan anjeun  

Alkohol sareng metabolik na mangaruhan prosés pertumbuhan otot ku sababaraha cara, éta ngahalangan saloba énzim salaku rangsangan hormonal anu nyababkeun hipertrofi, ngajantenkeun anjeun ngalatih séhat, tuang diet saimbang, sareng nambihan kaleungitan jisim anjeun. Langsing sok langkung ageung tibatan anjeun. mungkin kauntungan tina éta.

gim x inuman alkohol

Sababaraha faktor numana nginum tiasa mangaruhan kauntungan massa otot

  • Ningkatkeun produksi hormon kortisol;
  • Ngurangan produksi téstostéron sareng Gh;
  • Mangaruhan paningkatan rekrutmen serat otot;
  • Ngurangan produksi glukosa;

Janten idéalna nyaéta henteu nganggo inuman alkohol nalika anjeun latihan sacara rutin, sahingga kauntungan sareng kinerja anjeun henteu kapangaruhan, upami bahkan saatos tulisan ieu anjeun masih teraskeun ngonsumsi bir anjeun dina akhir minggu, cita-cita na nyaéta saatos anjeun ngareset mineral , nginum seueur cai, upami tiasa nyeupan sababaraha buah entéh, sahingga ngeusian sakedik nutrisi kanggo awak anjeun.