ūüĒ•Stanozolol (Winstrol): Kanggo kauntungan garing sareng paningkatan definisi

Stanozolol mangrupikeun bagian tina katégori stéroid anabolik anu paling dikenal sareng dianggo di dunya, pangaruh anu utamina aya hubunganana sareng gampangna kéngingkeunana sareng épékna anu pikaresepeun pisan dina pamekaran awak. Tingali di handap naon ciri utama anabolik ieu sareng kumaha panggunaanna tiasa mangaruhan kinerja sareng kinerja, ngungkulan manpaat utama sareng cilaka dina ngagunakeun narkoba.

Tanpa ragu, salah sahiji stéroid anabolik paling umum tur paling sering dianggo nyaéta Stanozolol, lumayan kasohor kusabab ngagaduhan fungsionalitas anu cukup digabungkeun sareng babandingan biaya-benefit anu pikaresepeun dina seueur kasus salami éta dianggo saé.

√Čta mangrupikeun ubar anu henteu ngagaduhan kamungkinan kamungkinan aromatisasi dina awak, nanging, r√©siko sareng efek samping anu aya hubunganana sareng panggunaan na tiasa rada beurat gumantung kana kumaha dianggo dina siklus.

Hal ieu sering disalahgunakeun ku awéwé anu percaya éta mangrupakeun anabolik anu torek, tapi, éta pangaruh virilizing dina tingkat anu dibasajankeun sedeng dugi ka luhur, nyaéta nalika ditingali tiis, éta tiasa ditingali éta panginten sanés pilihan langkungna pikaresepeun.

Dina garis salajengna urang bakal nyarios ngeunaan sadaya ciri anu ngalibatkeun Stanozolol sareng panggunaanna dina siklus, inpormasi anu kapaké pikeun jalma anu ngémutan kamungkinan ngagunakeun anabolik ieu dina siklus anu ditujukeun pikeun kéngingkeun massa otot.

Naon Stanozolol?

Ieu mangrupikeun anabolik anu dikembangkeun di Amérika Serikat ku perusahaan farmasi Winthrop taun 60an sareng panggunaan terapi na tujuanana pikeun ngubaran utamina kasus hypogonadism, nyegah osteoporosis, sarcopenia sareng stimulator napsu.

Komérsialisasi utama na nganggo nami Winstrol sareng lumayan suksés, anu seueur dianggo dina olah raga pikeun ningkatkeun performa, meunang kakuatan sareng ningkatkeun kaayaan fisik sacara umum, Nanging, kusabab skandal produksi na dihentikan.

Stanozolol mangrupikeun salah sahiji anabolik anu diturunkeun tina Dihydrotestosteron (DHT), ku sabab kitu, éta ngagaduhan sipat anu anabolik sareng hususna androgén anu kuat, anu dina dirina nempatkeunana dina kategori anu henteu pikaresepeun pisan pikeun siklus anu dilakukeun ku awéwé.

√Čta kagolong kana kulawarga ubar 17-AA (Alfa Alquelates) sareng ku sabab kitu √©ta dimetabolisme dina ati, janten toksik pikeun organ.

√Čta sayogi dina versi suntik sareng og√© dina tablet, dimana duanana mangrupikeun bagian tina kulawarga anu sami sareng ngagaduhan metabolisme anu sami dina awak.

Kusabab Stanozolol sanés jinis téstostéron, tapi diturunkeun tina DHT, awak condong ngirangan produksi téstostéron endogén nalika panggunaan ubar, dimana bahkan dina dosis alit réduksi ieu gampang ngahontal 50%.

Ku alatan éta, efek samping anu aya hubunganana sareng tingkat téstostéron anu handap tiasa dialaman nalika nganggo Stanozolol.

Naon kauntungan anu diala tina ngagunakeun Stanozolol?

Stanozolol sateuacan sareng saatos

Karakteristik pangageungna pangageungna dina jangka waktu pamakean agén anabolik ieu nyaéta kauntungan anu padet sareng padet kalayan saeutik atanapi henteu ingetan cair, ku alatan éta, urang ngagaduhan ubar anu ngagaduhan poténsi anabolik anu hébat.

Komo nalika dianggo nyalira, Stanozolol ningkatkeun pisan sintésis protéin sareng ngajantenkeun prosés pamulihan massa otot robih pisan.

Sanaos henteu seueur dianggo salami tahap fase, Stanozolol ngagaduhan kamampuan pikeun ngarangsang paningkatan napsu.

Salaku tambahan, éta nyababkeun ningkatna kapadetan tulang sareng kanaékan kapadetan otot sacara umum, nyaéta, dasarna sadaya aspek utama parobahan éstétis ningkat ku panggunaan stéroid anabolik ieu.

Nalika dianggo dina persiapan atanapi motong tahapan, éta ngabantosan ngajaga massa otot dina waktos anu sami yén éta langkung resep ngirangan cairan anu dipikagaduh, sabab mangrupikeun ubar anu nyayogikeun kauntungan garing.

Kamampuh anu séjén pikeun anabolik ieu nyaéta kanaékan kakuatan anu hébat, anu kabuktosan janten épéktip pisan pikeun nambahan beban dina latihan sareng ngalaksanakeun latihan kalayan intensitas anu langkung ageung.

Mangpaatna tiasa diperhatoskeun gancang, sabab mangrupikeun ubar anu ngagaduhan satengah umur sareng ku alesan ieu diperyogikeun langkung ti hiji aplikasi per minggu dina versi suntik komo dosis sadidinten dina versi lisan.

Kumaha cara nganggo Stanozolol leres?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér anabolik ieu dipercaya ku apoték compounding, salami éta leres dipaké sareng resép dokter.

Kagunaan terapi Stanozolol ditujukeun pikeun jalma anu ngusahakeun ningkatkeun kapadetan tulang sareng jumlah massa otot, dina kasus éta, ahli éndokrinologis kedah ditaliti sahingga protokol idéal sareng jumlah panggunaan disarankeun kalayan leres.

Ayeuna, aya seueur vérsi anu dijual ku laboratorium bawah tanah, dimana teu mungkin pikeun kéngingkeun reliabiliti boh tina konséntrasi, dosis anu ideal sareng sajabina.

Ku alatan éta, pikeun siklus dilakukeun leres, rekomendasi anu pangsaéna nyaéta netepkeun protokol babarengan sareng ahli éndokrinologis profesional.

Administrasi Stanozolol

Sakumaha parantos disebatkeun sateuacanna, anabolik ieu sayogi dina versi lisan sareng ogé suntik, anu duanana ti kulawarga 17-AA anu sami.

Versi suntik tiasa dipendakan dina leyuran cai atanapi berminyak, dimana anu kadua gaduh kasusah anu langkung ageung pikeun dipendakan dina versi aslina.

Suntik Stanozolol ngagaduhan satengah hirup dimana aplikasi anu paling umum lumangsung unggal dinten sanés.

Nanging, versi lisan ngagaduhan paruh umur 6 dugi 8 jam sareng kedah dikaluarkeun sakitar 3 kali sapoé, salian peryogi dosis anu langkung luhur upami dibandingkeun sareng anu tiasa disuntik.

Nyaéta, diperkirakeun yén Stanozolol oral ngagaduhan karugian dugi ka 30% upami dibandingkeun sareng versi suntik, anu sacara otomatis ningkatkeun karusakan ati sareng ogé efek samping anu aya hubunganana.

Siklus sareng agén anabolik ieu biasana ngagunakeun 20 dugi ka 80mg per dinten dina vérsi anu tiasa disuntik, ngémutan aplikasi unggal dinten anu sanés.

Pikeun vérsi lisan, penting pikeun diperhatoskeun kaleungitan dugi ka 30% dina konsentrasi ubar sahingga dimungkinkeun pikeun ngartikeun dosis anu saé.

Kombinasi sareng siklus Stanozolol

Siklus Stanozolol

Kusabab éta ubar anu ngirangan téstostéron dina awak nalika dianggo, pangguna umumna nganggo sababaraha jinis téstostéron basa pikeun siklus, sapertos Deposteron atanapi Sustanon.

Penindasan poros hormonal henteu pati luhur, nanging, aya leungitna produksi endogén sareng ku sabab kitu perlu dilakukeun CPT (terapi post-cycle).

Biasana siklus kalayan Stanozolol sakitar 8 dugi 12 minggu dina vérsi suntik sareng sakitar 4 dugi 6 minggu dina vérsi lisan, kumargi dina hal ieu langkung toksik kanggo ati sabab peryogi jumlah anu langkung ageung pikeun kéngingkeun manpaat anu sami.

Efek samping tina Stanozolol

Sanaos ieu mangrupikeun ubar anu ngagaduhan pangaruh sedeng dina poros hormonal, éta ngagaduhan efek samping anu tiasa bénten-bénten gumantung kana dosis anu dianggo sareng durasi siklusna.

Dibandingkeun sareng ubar sanésna, sisina cenderung langkung énténg, nanging, ati-ati sareng pancegahan sareng siklus Stanozolol masih diperyogikeun.

Tingali di handap pikeun efek samping utama anu disababkeun ku siklus ku agén anabolik ieu:

  • Turun dina T√©stost√©ron: Stanozolol mangrupikeun turunan DHT sareng alesan ieu ngirangan produksi alami awak, nyababkeun tingkat turun sahenteuna 50%
  • √Čp√©k androg√©n: √Čta tiasa nyababkeun efek samping sapertos jarawat, jarawat, nambih kaganjilan kulit, rambut rontok
  • Turunkeun libido: Pangaruh samping utamina disababkeun ku turunna t√©stost√©ron dina awak
  • Ngirangan kol√©st√©rol HDL anu drastis: Pamak√©an Stanozolol pisan ngarugikeun profil lipid awak, dimana dina waktos anu sareng ngirangan tingkat kol√©st√©rol HDL sa√©, √©ta ningkatkeun LDL anu gor√©ng.
  • Nyeri Sendi: Laporan pangguna nunjukkeun y√©n Ngabuburit sareng Stanozolol tiasa nyababkeun peleburan gabungan anu ngirangan, anu tiasa ningkatkeun r√©siko cilaka
  • Karusakan ati: Kusabab ieu ubar anu mangrupikeun bagian tina kulawarga 17-AA, metabolisme na lumangsung dina ati sareng ku sabab kitu √©ta nyababkeun karuksakan organ, anu og√© ngajantenkeun panggunaan na teu tiasa lami-lami.
  • Ngaronjat napsu: Utamana disababkeun ku paningkatan kapasitas anabolik awak, anu tiasa n√©gatip dina p√©riode anu museur kana leungitna gajih awak atanapi dianggo ku jalma anu nuju binge dahar
  • Pr√©st√©tat ageung: Utamana disababkeun ku anabolik dikembangkeun dumasar kana hormon DHT
  • Nyeri nalika aplikasi: Kusabab √©ta leyuran cai dina uyah, aplikasi Stanozolol lumayan nyeri sareng tiasa gampang nyababkeun bisul sareng peradangan di da√©rah ieu, dina hal-hal ieu diperyogikeun kanggo milarian perhatian m√©dis kalayan gancang

Pamakéan stanozolol ku awéwé

Ieu mangrupikeun ubar anu ngagaduhan poténsial androgén sedeng, sanaos seueur dianggo di Brazil ku awéwé, pastina sanés pilihan anu saé dina kaseueuran kasus.

Kusabab, éta tiasa nyababkeun épék virilisasi awéwé gancang pisan, bahkan dina dosis anu alit.

Tétéla, dosis dugi antara 20 sareng 50mg per dinten Stanozolol cekap nyababkeun robih fisiologis, janten ati-ati pisan kana panggunaanana.

√Čta tiasa nyababkeun efek samping sapertos:

  • kamekaran buuk
  • ngaged√©an klitoris
  • Kaleungitan rambut
  • jarawat
  • Ngaronjat minyak kulit
  • Ngarobih sora

Tés Doping dumasar Stanozolol

Stéroid anabolik ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling kontroversial dina hubungan doping dina olahraga, kusabab Ben Johnson, saurang juara sprinter, kawengku dina Olimpiade 1988 nalika anjeunna nganggo stéroid dina persiapan na.

Kondisi fisik anu disayogikeun Stanozolol populér pisan, nanging, dina kasus panggunaan pikeun ningkatkeun kinerja olahraga, urang kedah ati-ati pisan dina panggunaanana.

Dina raraga kéngingkeun saran anu langkung saé pikeun dianggo dina hal anu spésifik ieu, disarankeun milarian ahli éndokrinologis.

Kusabab ieu mangrupikeun bahan anu dilarang sadunya ku panitia sadaya kompetisi olahraga.

Handokotjung's profile

  • Ngaran molekul: [17beta-Hydroxy-17-methyl-5alpha-androstane [3,2-c] pyrazole]
  • Rumus molekular: C22H36N2O
  • Titik didih: N / A.
  • Produser: (Asalna) Sterling
  • Didamel dina: 1962
  • Dosis √©p√©ktip (lalaki): 50-100mg / dinten
  • Dosis √©p√©ktip (aw√©w√©): 2.5-10mg / dinten
  • Satengah-umur: 8 jam
  • Waktos Deteksi: 3 minggu (lisan) ka 9 minggu (suntik)
  • Rasio Androgenic / anabolik: 30: 320

kacindekan

Stanozolol mangrupikeun stéroid anu poténsial pikeun parobihan éstétis, tumuh otot sareng ngartikeun awak, dimana éta tiasa ngamajukeun kauntungan gancang sareng garing.

Nanging, panggunaan na ngandung séri kekhususan anu kedah diperhatoskeun nalika prosés panggunaan narkoba.

Kusabab éta turunan DHT, éta tiasa nyababkeun sababaraha efek samping sareng, sajaba ti éta, ubar mangrupikeun poténsi androgén sedeng, anu ngajantenkeun kirang pikaresepeun pikeun panggunaan awéwé.

Agresi ka poros hormonal nyaéta rata-rata, tapi, disarankeun waé pikeun diawasi ku ahli éndokrinologis supados kéngingkeun panggunaan pangsaéna siklus anu dilaksanakeun kalayan ubar.