Insulin dina binaraga: Tingali kumaha hormon ieu lumaku pikeun hipertropi!

insulin dina binaraga

Seueur jalma sadar pangaruh tina insulin dina awak manusa, khususna jalma anu kaserang diabetes. Nanging, éta ogé parantos dianggo di gym sareng bahkan binaraga, sabab éta nyandak sababaraha hasil hypertrophy penting pikeun atlit ieu. Dina téks ieu, anjeun bakal ngartos kumaha insulin jalan dina binaraga.

Dina jejer ieu, anjeun bakal ningali kumaha insulin jalan dina binaraga, kumaha jalanna, naon efek sampingna, naha éta goréng pikeun kaséhatan anjeun, diantara waleran sanés pikeun sadaya patarosan anjeun. Parios!

[sambel]

Anu mana?

Insulin mangrupikeun hormon anu aya dina awak manusa. Éta tindakan langsung dina ngarecahna gula sareng ngatur kadar glukosa getih. Nalika éta kirang, perlu pikeun jalma pikeun nyuntik eusi anu dilakukeun di laboratorium pikeun nyegah kamajuan diabetes anu nyababkeun sajumlah masalah kaséhatan.

Salaku tambahan kana faktor anu penting pisan ieu pikeun awak manusa, sababaraha atlit parantos mendakan yén hormon alami, anu dihasilkeun ku awak nyalira, ogé ngaganggu pangasilan massa otot. Ku alatan éta, aya hubungan produk ieu dina binaraga.

Insulin mangrupikeun hormon anabolik, janten ngabantosan hipertropi sareng ningkatkeun massa otot. Tapi nalika aya kaleuwihan gula dina awak sareng teu tiasa nyaring glukosa éta, éta ogé tiasa ngahasilkeun lemak awak sareng organ khusus, sapertos lemak bahaya dina ati.

Janten, hubungan hormon dina binaraga mangrupikeun cinta sareng hate. Éta tiasa nyandak manpaat atanapi cilaka pikeun jalma anu olahraga.

Naon anu dianggo pikeun insulin dina binaraga?

Insulin dina binaraga tiasa nyandak sababaraha kauntungan kusabab pangaruh anabolik na. Éta tiasa ningkatkeun kauntungan massa otot pikeun sababaraha alesan, kaasup ngahambat ngarecahna otot, nyaéta, katabolisme protéin.

Salaku tambahan, insulin ogé tiasa ngangkut asam amino langsung kana otot sareng ningkatkeun sintésis glikogén. Glikogén mangrupikeun zat anu ngajantenkeun otot langkung kuat, langkung padet, salian ti ngabantosan kinerja latihan sareng ogé daya tahan atlit atlit.

Nanging, henteu sadayana sampurna. Aya sababaraha épék négatip penting tina insulin dina binaraga.

Naha insulin mangrupikeun hormon anabolik?

Leres, ieu mangrupikeun hormon anu pohara anabolik. Éta bahkan langkung anabolik tibatan hormon pertumbuhan anu dipikaterang. Masalahna nyaéta pangaruh anabolik henteu teras-terasan lumangsung, sabab éta gumantung pisan kana jinis padamelan anu dikandung zat dina awak anjeun.

Sakumaha anu parantos didugikeun, éta tiasa ningkatkeun anjeun massa otot atanapi gajih awak anjeun. Sadayana gumantung kana jumlah insulin sareng gula getih.

[junkie-tabs] [junkie-tab title = "???? ANABOLISER bentuk SELAMAT e Séhat?! Panggihan bebeneran!”] Anjeun meureun geus ngadéngé batur nyebutkeun yén stéroid téh racun, maranéhanana ngancurkeun awak jeung sagala rupa nu… Tapi naha maranéhanana ngabejaan Anjeun kaleresan? Klik di dieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan "Formula raksasa". Dina eusi ieu anjeun bakal nempo sakabeh bebeneran ngeunaan anabolik: kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun éta dina cara LERES e SELAMAT?! Pencét ayeuna sareng diajar langkung seueur! [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

insulin dina binaraga

Mangpaat Insulin

Mangpaat insulin dina binaraga hubunganana sareng ningkatkeun massa otot, ningkatkeun kinerja, daya tahan, recovery otot sareng ogé kalayan hipertropi.

Ieu dasarna mangrupikeun manpaatna, tapi, sakumaha anu parantos dicarioskeun, henteu pasti yén éta bakal mawa épék anabolik ieu. Éta tiasa tibalik.

cilaka

Insulin dina binaraga tiasa nyababkeun sababaraha cilaka pikeun atlit. Éta ngahambat lipase, salaku conto, énzim éta jawab ngarobih gajih dina awak manusa. Ieu ngajantenkeun anjeun ngagaduhan langkung seueur massa gajih akumulasi dina awak anjeun.

Salaku tambahan, zat ieu ogé ngirangan panggunaan lemak awak sareng ieu ogé nyababkeun gajih akumulasi di bagéan awak atlit. Salaku tambahan, réaksi sareng komponenana anu sanés nyababkeun insulin robih janten seueur jinis lemak dina kulit, otot, sareng organ.

insulin gain massa

Kumaha cara ngagunakeun insulin pikeun pangasilan massa sareng karugian lemak?

Cara kerja insulin saderhana. Éta fungsina pikeun ngatur kadar gula getih sareng nyegah diabetes. Nanging, éta tiasa dianggo dina binaraga dina bentuk alami. Pikeun ieu, anjeun kedah terang waktos anu pas pikeun ngaleupaskeun zat dina awak anjeun.

Pikeun kéngingkeun massa otot, idéalna nyaéta ngaleupaskeun eusi hormonal, nyaéta ngonsumsi gula, siang sareng khususna saatos latihan. Ieu waktos anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun ngonsumsi hormon hipercalorik anu kawéntar sareng ngajantenkeun hormon ngawangun otot anjeun.

Upami anjeun hoyong kaleungitan gajih, langkung saé dijauhkeun tina ngonsumsi karbohidrat sareng gula. Kirang anjeun peryogi insulin dina awak anjeun, langkung saé kasempetan anjeun kaleungitan beurat.


Naha aya cara pikeun ngagunakeun ANABOLISER jalan SELAMAT?! Pencét di dieu sareng terang anu leres anu aranjeunna henteu hoyong nyaritakeun anjeun!


Upami anjeun resep téks ieu ngeunaan insulin dina binaraga, bagikeun ka babaturan sareng kulawarga dina jaringan sosial anjeun!