Janten inspirasi anjeun nyalira: Bayangan anu ngalangkungan standar!

Kami hirup dina jaman dimana kahirupan kasehatan sigana mendominasi dunya, sareng milarian badan anu langkung sampurna henteu liren, tapi naha éta dianggo pikeun sadayana? Naha jalma-jalma ieu leres-leres séhat? Naha leres aya pola? Kumaha narima awak kuring? Ieu panginten patarosan sareng waleran anu teu aya tungtungna.

Di handap ieu kami bakal ngobrol sareng netelakeun sababaraha masalah. Upami anjeun kantos nguping kecap panarimaan sareng henteu terang persis naon hartosna, tempat anjeun aya di dieu. Kadieu?

[sambel]

Naon awak sampurna?

Naha anjeun kantos naroskeun patarosan ieu? Janten dinten ayeuna cobi toong dina eunteung sareng tingali upami anjeun leres-leres resep naon anu anjeun tingali, kuring yakin bagian ageung anjeun bakal ningali diri sareng nyarios henteu. Jalma moal pernah senang ku naon anu dipimilik, kami sapertos kitu dina sagala hal dina kahirupan urang.

Tapi anjeun ningali, naon anu kami henteu tiasa ngantepkeun nyaéta sababaraha jalma anu ngagaduhan idéologi anu nyebarkeun anu henteu leres. Kuring ningali seueur jalma anu masang sateuacan sareng saatos dina waktos anu singget sareng ngahutbah kahirupan anu séhat anu aranjeunna henteu nuturkeun 24 jam sapoé sareng henteu cocog sareng kanyataanna sareng sanésna sareng urang.

Seueur selebriti sareng blogger ngeposkeun eusi panarimaan dina jaringan sosialna, nyaéta, aranjeunna ngajantenkeun seueur pisan nyarioskeun pentingna narima awakna sorangan sakumaha aslina, narima biotype, cacatna, sareng naha cinta di luhur naon waé standar.

Tapi sanajan ngaku sareng ngaku sadayana ieu, endah pisan, sababaraha diantarana leres-leres bagja. Seueur anu nganggo sadayana pemberdayaan ieu salaku alesan pikeun tuang parah, ngagaduhan kualitas kahirupan anu pikasieuneun, sabab di jerona jerona bakal teras-terasan "Kuring resep hirup sapertos kieu sareng kuring bahagia, barina ogé urang kedah nampi awak urang!".

Aya ogé sabagéan ageung anu nempatkeun kaséhatan sareng kualitas kahirupan langkung pikaresepeun pikeun diktator anu ipis, ngahutbah panampian palsu, nalika hirup dina narkoba, operasi, diet gélo, prosedur bahaya, sareng kahirupan anu henteu bahagia sareng pait.

Tapi duanana jalma anu ilusi sateuacan sareng saatos, sareng jalma anu da'wah teu leres ditampi salah sangsara, sabab di jerona aranjeunna henteu séhat. Sareng kuring sanés ngan ukur nyarios kaséhatan fisik, tapi kaséhatan méntal ogé. Jalma anu hoyong cocog sareng pola pisan henteu leres-leres nampi dirina.

kumaha narima awak kuring

Kumaha narima awak kuring? Éta mungkin?

Kuring salawasna ngobrol sareng jalma anu naros ka kuring "Kumaha kuring nampi awak kuring?", Milari versi anu pangsaéna anjeun, tanpa radikalisme, tanpa eunteung dina awak anu panginten biotip fisik anjeun henteu didukung, tanpa nangkél ilusi sateuacan sareng saatos, milari kasaimbangan. Tingali dina eunteung sareng tingali naon anu henteu pikaresepeun anjeun sareng laun-laun bajoang ngarobih, tapi pikir heula parobihan anu pinter sareng masuk akal. Euweuh anu mangaruhan kaséhatan anjeun sacara umum.

Ngadamel pilihan anu saé, olahraga rutin, sareng tuang séhat. Tapi tong hariwang ngeunaan kaluar sareng tuang tuang anu dianggap "penjahat" pikeun anu nandeskeun aturan sareng ngabingungkeun kasihatan ku ipis. Penting pikeun tetep diémutan yén teu aya tuangeun anu ngajantenkeun anjeun gendut, sapertos teu aya rumus sihir pikeun ngirangan beurat badan sareng awak sampurna.

Masing-masing jalma ngagaduhan kakhususan sareng penting pisan pikeun anjeun pikeun katingali langkung sayang sareng kalayan langkung jaga awak anjeun.

Tiasa, enya, pikeun anjeun nampi awak anjeun sapertos kitu, sareng kusabab éta, di handap ieu kuring parantos misahkeun sababaraha tip salian ti anu kuring parantos nyebatkeun salami téks ieu, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung seueur ngeunaan hal éta. . Janten hayu urang angkat!

kumaha narima awak kuring

tips

  1. Eureun nuturkeun selebriti sareng blogger anu olahraga badan teu nyata
  2. Coba pikeun ningali dina eunteung sareng tingali yén anjeun tiasa ngarobih tapi dina wates anjeun
  3. Prioritas kaséhatan méntal sareng fisik anjeun salawasna
  4. Entong nempatkeun kaséhatan anjeun dina résiko ku standar anu didikte ku masarakat
  5. Ninggalkeun gaya hirup cicingeun, urang henteu nyarioskeun kabugaran, urang nyarios séhat
  6. Entong cicing dina kaayaan anu ekstrim, kabur tina radikalisme
  7. tong coba janten saha anjeun sanés
  8. Milari inspirasi anu nyata, sanés jalma anu hirup di luar kanyataan anjeun
  9. Ganti kanggo anjeun, milari anu paling cocog pikeun anjeun.
  10. Ngadamel pilihan anu pinter pikeun nyalira, sanés pikeun anu sanés.
  11. Kenalkeun awak anjeun, sareng langkung ati-ati sareng marahmay nalika ningali éta.
  12. Ngalakukeun kagiatan anu anjeun resep
  13. Hormat biotype anjeun
  14. Instagram "hottie" sareng "big guy" ogé ngagaduhan dinten anu goréng sareng henteu wareg ku sadayana.
  15. HIRUP SAJALANI! Nyaho kumaha ngalakukeun naon anu masihan anjeun ogé pelesir.