Pra-latihan low karbohidrat: Naon anu kedah didahar sateuacan latihan sareng ngahontal tujuan?

Nutrisi sateuacan latihan penting pisan pikeun ningkatkeun hasil jalma anu latihan latihan beurat. Pra-latihan tanggung jawab masihan anjeun énergi anu anjeun peryogikeun nalika latihan tanpa kaleungitan jisim. Sareng mikiran hiji diet karbohidrat low, Taruhan dina ménu sapertos kitu tiasa nguntungkeun pisan. Dina tulisan ieu kami bakal masihan kiat tuangeun latihan karbohidrat low.

Urang bakal nunjukkeun conto menu pikeun sarapan, dahar beurang, ngawangun otot, sareng seueur deui. Tindak lanjut!

[sambel]

Pra-latihan low karbohidrat pikeun sarapan

latihan karbohidrat low

latihan karbohidrat low

Pikeun aranjeunna anu damel di énjing-énjing, investasi dina sarapan karbohidrat low bakal ngabantosan ningkatkeun suasana haté anjeun sareng ogé ningkatkeun hasil perolehan otot anjeun.

Sakumaha conto tina dahareun karbohidrat low anu tiasa ditambihkeun kana diet sateuacan latihan anjeun énjing-énjing urang:

  • Omelet dieusian ku kéju rendah gajih sareng henteu aya karbohidrat tambahan.
  • Vitamin alpuket tanpa gula tambahan.
  • Endog diacak-acak waé sareng bule, ku cara ieu anjeun ngajamin protéinna tanpa épék ngabahayakeun tina gajih anu aya dina konéng.
  • Nyocogkeun roti kéju. Kadaharan ieu ngagaduhan karbohidrat sakedik, tapi éta langkung saé tibatan roti normal, salaku conto.
  • Buah-buahan sapertos strawberry, samangka sareng ogé cantaloupe mangrupikeun conto jalma-jalma anu ampir teu aya karbohidrat sareng anu tiasa ditambih dina sarapan karbohidrat anjeun anu handap.

pra-latihan pikeun tuang siang

latihan karbohidrat low

Pra-latihan low karbohidrat

Pikeun aranjeunna anu damel di beurang, pas saatos tuang siang, anjeun kedah merhatoskeun tuang anu didahar salami tuang éta. Dahar beurang biasana langkung kuat, sareng mikirkeun tuangeun anu henteu ngagaduhan karbohidrat anu tiasa dikonsumsi, contona:

Daging langsing bakar sapertos hayam sareng lauk. Coba hindarkeun daging beureum ogé daging babi, tambahkeun jinis ieu ngan ukur 2 tuang saminggu.

Salad Sayuran Asak. Anjeun tiasa nganggo kembang engkol, brokoli, wortel komo kentang amis anu ngagaduhan indéks glikemik langkung handap tibatan kentang biasa. Tip pikeun masak bahan ieu sareng bumbu ku minyak zaitun, uyah sareng sakedik jeruk nipis. Éta nikmat.

Os endog pindang aranjeunna ogé pilihan kadaharan karbohidrat low anu hadé pikeun tuang siang. Nambahkeun ka salad mangrupikeun alternatif anu saé pikeun nyéépkeunana.

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”101 RESEP KARÉBÉP ASING DIMANG TANPA SILAK!"] Kumaha upami tuang anu ngeunah sareng séhat anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat? 100% cookbook digital geus anjog, jeung 101 Resep Carb Lemah pikeun sarapan, dahar beurang, dinner jeung manisan! Janten anjeun tiasa ngalakukeun di bumi sareng ngirangan beurat! Pariksa deui di dieu.. [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

mangtaun massa otot

Pra-latihan low karbohidrat

latihan karbohidrat low

Dina diet pre-workout karbohidrat anu handap, pangasilan massa otot sok dirangsang. Ieu disababkeun ku kanyataan yén ku cara ngajaga diet karbohidrat rendah anjeun tungtungna ningkatkeun jumlah protéin anu dicerna, anu ngabalukarkeun ningkat otot ngawangun awak, ngarangsang kauntungan otot.

Maka, urang nunjukkeun konsumsi katuangan beunghar protéin, rendah gajih sareng anu henteu ngandung karbohidrat dina komposisina.

Conto tuangeun pikeun kéngingkeun massa otot nyaéta:

  • Dada hayam bakar
  • Kentang dipanggang amis kanggo dikonsumsi salaku puree atanapi dina salad.
  • Lauk sapertos salmon sareng tuna anu saé pikeun jinis diet ieu.
  • Endog pindang sareng bumbu dina salad.
  • Zucchini dieusian mincemeat asak.
  • Salad daun tina sagala rupa.
  • Sayuran sautéed dina minyak sareng uyah.

Persiapan pasta didamel nganggo kembang engkol, gandum, hayam sareng alternatif bébas karbohidrat. Conto anu hadé nyaéta adonan pizza karbohidrat rendah.

Naon anu kedah didahar dina latihan karbohidrat low?

latihan karbohidrat low

latihan karbohidrat low

Jalma anu diét pra-latihan kadang-kadang lieur pisan ngeunaan naon anu tiasa did tuang ku aranjeunna.

Diét pra-latihan ngagaduhan aturanana, anu utamina pikeun nyayogikeun énergi tanpa nambihan gajih dina diet. Mikir ngeunaan diet low-pre-workout karbohidrat aturan ieu dijaga, tapi, anjeun henteu kedah ngonsumsi tuangeun sareng karbohidrat.

Conto tuangeun anu tiasa dikonsumsi dina jenis diet ieu nyaéta:

Daging tina sagala jinis, sayuran, sayuran sapertos wortel, cabé, daun bawang sareng asparagus, sayuran tina sagala jinis, buah beureum sapertos strawberry sareng plum, alpukat, kacang tina sagala jinis, kéju lemak sareng séréal sapertos flaxseed sareng ogé gandum.

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”101 RESEP KARÉBÉP ASING DIMANG TANPA SILAK!"] Kumaha upami tuang anu ngeunah sareng séhat anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat? 100% cookbook digital geus anjog, jeung 101 Resep Carb Lemah pikeun sarapan, dahar beurang, dinner jeung manisan! Janten anjeun tiasa ngalakukeun di bumi sareng ngirangan beurat! Pariksa deui di dieu.. [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Resep ngadamel di bumi

Sakumaha anjeun tiasa tingali kami parantos nyéépkeun seueur katuangan anu tiasa dianggo dina latihan low karbohidrat. Ayeuna terserah anjeun pikeun nganggo bahan-bahan ieu pikeun nyiapkeun resep anu anjeun pikaresep. Anu anjeun peryogikeun nyaéta kreativitas sareng daék nalungtik anu anjeun paling resep.

Dihandap ieu kami misahkeun sababaraha kanggo anjeun pikeun inspirasi sareng ngalakukeun di bumi.

Guacamole pas

latihan karbohidrat low

bahan

  • tomat dicincang
  • satengah bawang dicincang beureum
  • satengah bawang bawang dicincang
  • Sapotong meuncit asak
  • 50 ml cuka anggur bodas
  • Hiji séndok minyak
  • Uyah sareng cabé secukup rasa

Modeu persiapan

Dina mangkok tambahkeun cuka sareng minyak, teras barankeun uyah sareng cabé secukupnya.
Tambahkeun bawang dicincang sareng alpuket sareng aduk. Teras tambahkeun tomat anu dicincang sareng gaul.

Protéin ngocok ku minyak kalapa

latihan karbohidrat low

bahan

  • Séndok tina kalapa anu anyar parut
  • Dua séndok coklat atanapi protéri whey stroberi
  • Cangkir téh cai és
  • lima és batu
  • Dua séndok tuang minyak kalapa

Modeu persiapan

Campur bahan-bahan dina adun dikurangan santen parut. Tuang kana cangkir sareng taburkeun kalapa parut dina luhur.

Mi zucchini sareng hurang latihan karbohidrat low

bahan

• Zucchini alit dipotong kana strip ipis
• Hiji séndok téh minyak kalapa atanapi minyak zaitun
• Uyah laut sareng cabé hideung taneuh, sacukupna

Modeu persiapan

Iris zucchini kana mi spaghetti.

Dina wajan, panaskeun minyak kalapa atanapi minyak zaitun teras tempatkeun strip zucchini. Tumis sakitar 5 menit atanapi dugi ka zucchini mimiti lemes. Usum ku uyah, bawang bodas sareng cabé hideung.

Pareuman panas sareng tambahkeun daging anu dipikahoyong, dina hal ieu udang, sareng saos pilihan anjeun.