Latihan ngirangan beurat awak: Conto sareng tips pikeun ngamimitian dinten ayeuna sareng ngirangan beurat!

latihan ngirangan beurat awak

Saha waé anu ningali ngirangan beurat badan terang yén salah sahiji cara panggancangna pikeun ngahontal tujuan ieu nyaéta ngalaksanakeun latihan fisik. latihan ngirangan beurat awak tiasa kaleungitan sababaraha kilo ngan ukur sababaraha dinten, sabab latihanana langkung intensitasna pikeun tiasa ngabeuleum langkung gajih.

Upami anjeun hoyong ngirangan beurat sareng kanggo anu hoyong ngandelkeun bantuan latihan fisik, tulisan ieu kanggo anjeun, sabab di handap ieu kuring bakal nyarios sakedik palatihan pikeun leungit beurat. Tetep maca sareng parios sadayana!

[sambel]

latihan gim

Salah sahiji cara paling gampang pikeun kéngingkeun latihan anu saé pikeun ngirangan beurat badan nyaéta di gym, janten anjeun bakal ngagaduhan dukungan ti ahli kaséhatan sareng langkung seueur pilihan latihan pikeun dilakukeun.

Teras kuring misahkeun latihan pikeun ngirangan beurat awéwé sareng anu sanés pikeun lalaki. Neuteup.

Latihan ngirangan beurat awak pikeun awéwé

Awéwé anu hoyong turun beurat bakal tiasa ngalaksanakeun latihan khusus pikeun ngahontal tujuan ieu. Ngan 30 menit cekap pikeun ngahontal hasil anu signifikan.

  • Abdi tilelep dina conveyor

Latihan ieu, salian ti nguatkeun ngirangan beurat awak, ogé tiasa ngabantosan ngahartikeun suku awéwé sareng glutes.

Jang ngalampahkeunana saderhana pisan, ngan hurungkeun treadmill kalayan kecepatan minimum sareng jantenkeun celup sareng anu sanés. Istirahat ku leumpang dina treadmill, teras balik deui ka tilelep.

  • Dewan dina tilu pangrojong

Anjeun kedah neundeun suku sareng leungeun kana lantai, ngantepkeun panangan dina posisi anu ditekuk, siku lempeng sareng taktak saluyu sareng pigeulang anjeun. Sakali anjeun dina posisi, candak salah sahiji leungeun anjeun tina lantai sareng pér push-up, pindahkeun leungeun, sareng lampahkeun push-up anu sanés.

Ngulang latihan dugi ka ngalakukeun 13 kali dina unggal panangan.

  • Sapédah ku beurat

Pasang beurat 1 kg dina unggal ankles anjeun, teras lakukeun 15 menit sapédah.

latihan lalaki pikeun ngirangan beurat awak

Lalaki anu hoyong ngalakukeun latihan pikeun ngirangan beurat tiasa milih ngalaksanakeun latihan anu langkung sengit sareng kakuatan, tapi aranjeunna ogé kedah ngalakukeun latihan aérobik pikeun ngahontal hasil anu langkung nyugemakeun.

  • Dina kasur

Idéalna nyaéta mimitian ku treadmill, janten anjeun bakal tiasa langkung nekenkeun kana latihan anu ngabeuleum langkung kalori. Ngalakukeun sakitar 30 menit dina treadmill sateuacan ngamimitian latihan beurat awak.

  • sapédah

Teras lakukeun deui 15 menit ti siklus, dina tingkat anu langkung beurat, janten anjeun tiasa ngamimitian ngerjakeun suku langkung.

  • Pangiringan

Saatos ngalaksanakeun latihan di luhur, waktuna ngamimitian ngalakukeun push-up, 3 sét 10 push-up kedah dilakukeun. Push-up tiasa dianteur sareng latihan anu sanés, sapertos beuteung, contona.

latihan beurat

latihan ngirangan beurat awak

Sababaraha latihan latihan beurat tiasa saé pisan pikeun aranjeunna anu hoyong ngirangan beurat, sabab henteu ngan ukur damel sareng ngirangan beurat, tapi ogé ngabantosan ngahartikeun awak sareng ngajantenkeun langkung saé.

Pariksa sababaraha latihan anu saé pikeun anjeun pikeun nambihan latihan leungitna beurat anjeun.

Pikeun ngagawekeun panangan sareng beuteung

Beuteung beuheung ku jambatan sareng tungkang

Latihan ieu sengit sareng tiasa ngabantosan jalma éta langsing sareng masih gaduh beuteung anu pasti. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah ngagolér dina lantai, meuntas suku anjeun sareng ngalakukeun abs serong sapertos biasa.

ngagawekeun suku

  • Squat ku keuneung

Pikeun ngalakukeun latihan ieu saderhana, anjeun kedah nangtung lempeng, teras turunkeun deui a jongko lalaunan supados anjeun tiasa ngaraos sagala gerakan. Nalika anjeun bérés jongko, luncat sareng balikeun deui latihanana.

Anu tukang

  • Ngalereskeun bar sareng cekelan anu lega

Latihan ieu idéal pikeun lalaki anu badé damel deui. Jang ngalampahkeun ieu, lumayan saderhana, tahan palang bérés sareng jarak anu panjang antara leungeun anjeun, langkung ageung tibatan lébar taktak. Ngabengkokkeun siku sareng angkat awak anjeun. Coba gado anjeun ngahontal jangkung saluhureun bar.

Tip latihan leungitna beurat

Sababaraha tips kanggo anjeun anu badé latihan pikeun ngirangan beurat badan nyaéta:

  • Ogé ngurus tuangeun;
  • Entong olahraga langkung intens tibatan awak anjeun tiasa ngatur;
  • Coba latihan unggal dinten, nalika teu mungkin, ngalatih sahenteuna 3-4 kali saminggu;
  • Mimitian lalaunan sareng ningkatkeun kasusah latihan dina waktosna.

Kuring miharep anjeun resep kana tulisan ieu, sareng upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan latihan ngirangan beurat awak. Ninggalkeun koméntar.