ūüĒ•Leg Leg: variasi Penc√©t Leg sareng latihan gim

Pencét Kaki: Naha posisi suku mangaruhan ngembangkeun otot?

Kusabab pers pers mangrupikeun salah sahiji latihan anu paling tradisional pikeun ngembangkeun anggota badan handap, wajar yén sababaraha mamang teras timbul dina waktos anu sami sareng téhnik énggal pikeun alat anu sami ieu, ku sabab éta, tulisan ieu bakal ngungkulan pasualan ngeunaan jabatanana. tina suku nalika dieksekusi. tina latihan, naha éta leres-leres ngarobih naon?

Akhir-akhir ieu, palatihan suku parantos diapresiasi dina jero gim boh pamirsa lalaki sareng awéwé.

Ieu ngajantenkeun milarian palaksanaan anu saé sareng bentuk pangwangunan anu béda pikeun langkung sering diudag.

Salah sahiji mamang anu paling umum ngeunaan pers leg nyaéta variasi posisi suku nalika latihan.

Dina topik salajengna urang bakal ngabahas ngeunaan cara anu aya dina ngalakukeun Pencét Kaki sareng kumaha ieu tiasa mangaruhan kamekaran anggota awak handap anjeun.

Anatomi manusa sareng dijalankeunnana Leg Press

latihan suku pinuh

Kusabab pencét leg mangrupikeun latihan multi-sendi, palaksanaan na ngarékrut sababaraha bundelan otot sareng meryogikeun kestabilan sendi anu direkrut pikeun tiasa ngalaksanakeunana leres.

The quadriceps, hamstrings, sareng glutes sacara éksténsif direkrut sapanjang latihan.

Aktipitas otot nalika latihan dilaksanakeun sapanjang musculature handap, henteu paduli posisi suku.

√Čta mangrupikeun gerakan anatomis anu sami sareng jongkok, tapi kalayan sudut anu b√©da sabab dilakukeun dina mesin.

Janten, langkung jero pelaksanaanna, caket dengkul kana kalapa, langkung ageung bakal janten aktivasina tina glutes sareng hamstrings kumargi hipésténsi otot dina hal anu khusus ieu.

Naha variasi suku pencét leg leres-leres ngarobih naon?

Kusabab ieu latihan multi-gabungan, mimitina, ngalakukeun latihan pencét leg ku cara anu béda tibatan normal henteu nyegah otot mana waé direkrut.

Kusabab unggal awak mangrupikeun awak, katingalina henteu aya parobihan dina inténsitas unggal otot direkrut paduli posisi suku.

Salami posisi anatomi dijaga sareng diadaptasi pikeun masing-masing individu, pers suku sigana tiasa sami ngaktifkeun sadaya bagian otot anu kalibet dina ngalaksanakeun latihan.

Kaseueuran panilitian nunjukkeun yén teu aya bédana anu signifikan dina ngalakukeun latihan kalayan suku langkung lega, katutup, jangkung atanapi handap dina alat.

Tapi, atlit nganggo seueur parobihan ieu dina latihanna pikeun dianggo bundel otot anu béda-béda antara unggal variasi, janten naon anu leres-leres leres?

Kanyataanna nyaéta jalma anu terlatih kalayan hadé gaduh kontrol neuromotor anu langkung maju sareng kasadaran awak tibatan kaseueuran populasi umum.

Ku alatan éta, hubungan sareng konsentrasi dina waktos latihan nalika dilakukeun ku atlit ngamungkinkeun pikeun ngirut daérah khusus otot-otot handap nalika pencét leg.

Pondokna, beuki gedé kasadaran awak sareng langkung ageung kontrol neuromotor, perekrutan otot anu digarap dina pers leg tiasa robih pisan numutkeun posisi suku anu dianggo.

Kusabab, unggal variasi dina posisi suku tiasa mangaruhan kanyamanan anu langkung ageung pikeun "ngaraoskeun" otot anu idéal dianggo nalika ngajalankeun latihan.

Variasi Pencét Leg anu mana anu dianggo?

Cara-cara ngalakukeun latihan ieu tiasa robih gumantung kana mesin anu badé dianggo, sareng ogé pikeun kanyamanan pribadi masing-masing jalma, Nanging, anu paling umum nyaéta:

Pencét leg dina posisi tradisional

Suku disimpen dina posisi nétral jejeg kana tuur sareng dijajarkeun sareng lébar sareng jarak taktak.

Dukungan pinuh ku handap deui dina bangku sareng sikep teguh tetep teguh daérah pinggul sareng stabil.

Dina posisi ieu, aya aktivasina femadriceps femoris sareng nalika turun sakedik langkung ti sudut 90 derajat dimungkinkeun pikeun ngaktipkeun hamstrings ogé.

Pencét suku kalayan lébar lébarna

Dina posisi dampal suku ieu, rekrutmen otot utamina mangaruhan adductors pingping sareng bikic femoris.

Kalayan suku "runcing" ka luar rekrutmen bikic bikoris bahkan langkung diintensifkeun, sedengkeun ku suku anu langkung tegep, pastina lega tina quadriceps nyaéta

langkung direkrut.

sareng suku caket sasarengan

√Čta mangrupikeun posisi samp√©an anu henteu dianggo sabab nempatkeun galur anu langkung ageung dina tuur sareng tiasa ningkatkeun r√©siko tina tuur.

Dina posisi ieu, aya pangangkatan anu langkung ageung tina quadriceps femoris, sareng gerakan anu langkung lega, langkung ageung perpanjangan otot pikeun pangembangan anu langkung saé.

kalayan suku jangkung sareng handap

Nalika pers leg dilakukeun ku suku langkung luhur anu aya hubunganna sareng platform, rekrutmen hamstrings langkung ageung.

Samentawis éta, handap posisi dampal suku, langkung ageung kamekaran quadriceps.

Nalika dilakukeun ku dampal suku, kakuatan anu diperyogikeun janten langkung ageung, anu tiasa ngahasilkeun henteu saimbangna dina hubunganana sareng kateguhan pingping, ku sabab éta, perhatoskeun pisan dina hal ieu.

Eksekusi Pencét Kaki Sampurna

latihan pangsaéna pikeun suku

Pikeun ieu, sandaran mesin kedah disaluyukeun supados awak tetep dina sudut 45 derajat.

Salaku tambahan, sikepna kedah tetep pageuh sareng stabil salami latihan, khususna pingping.

Saatos mastikeun sikep anu pas, angkat beurat ku ngalempengkeun suku sareng henteu pinuh manjangan tuur, tujuanana nyaéta nahan beurat ku quadriceps.

Léngkah salajengna nyaéta muka konci pencét leg sareng ngalakukeun éksékusi, merhatoskeun henteu kéngingkeun sikep anu pas sareng ogé henteu ngaleupaskeun pinggul tina bangku.

Turunkeun beurat kana maksimum dimana awak anjeun tiasa angkat tanpa ngaleungitkeun pingping anjeun tina bangku sareng ngulang prosésna kalayan ati-ati ngajaga beurat anu dicekel ku quadriceps anjeun.

Gerakan lambat sareng dikawasa, hindarkeun ledakan otot supados henteu ngahasilkeun beban anu teu perlu dina sendi tuur sareng nyababkeun cilaka.

Parantosan latihan leg

Sanaos kaseueuran panilitian nunjukkeun yén teu aya variasi anu hébat dina kauntungan ngawangun otot anu disababkeun ku robihna posisi suku nalika latihan pencét leg, dimungkinkeun pikeun mastikeun yén beuki gedé kasadaran awak, beuki hartosna posisi ieu aya dina pamekaran otot. .

Kusabab kitu, ngalaksanakeun latihan anu saé, milari beuki ningkatkeun sensasi tina musculature target anu nuju digarap, mangrupikeun salah sahiji konci pikeun variasi ieu dina posisi suku supados raoseun nalika latihan.

√Čta tiasa dianggo salaku strat√©gi pikeun museurkeun kana pamekaran khusus sababaraha iket otot lemah, atanapi, prioritaskeun volume dina da√©rah anu tangtu.

tags

suku latihan
latihan suku pangsaéna
latihan suku
suku gim
latihan leg gym
latihan leg pinuh
suku gym
latihan suku di gim
latihan suku
latihan suku di gim
latihan pangsaéna pikeun suku
latihan suku pangsaéna
gym leg olahraga
latihan suku
suku dina gim
latihan suku di gim
latihan suku
latihan suku gym
leg latihan gim
latihan suku pinuh
leg latihan olahraga
leg karéta
latihan suku pangsaéna
latihan suku
latihan suku pangsaéna
latihan suku
gym latihan leg
latihan suku anu pangsaéna
latihan tina
latihan suku
latihan leg gym
suku gim
latihan leg pinuh
latihan suku
latihan suku sareng dumbbells
latihan suku
latihan pangsaéna
latihan suku
latihan suku
leg sareng gim latihan gluteus
suku latihan
latihan suku
suku gim
latihan suku barbel
latihan suku
palatihan dumbbell leg
latihan suku
naon latihan anu pangsaéna pikeun suku
latihan fisik pikeun suku
latihan barbel pikeun suku
latihan watesan suku
kumaha nyetél latihan suku
leg sareng gim latihan gluteus
latihan naon
latihan dumbbell leg
latihan fisik pikeun suku
latihan suku tukang
latihan suku tukang
latihan gim
latihan pos leg
palatihan posterior leg
latihan gim pangsaéna
latihan leg sareng gluteus
lambar latihan leg
latihan pingping batin di gim
suku tukang
latihan suku dibagi kana 2 dinten
latihan leg sareng gluteus pangsaéna
palatihan suku tukang
latihan leg pikeun pemula
latihan otot pingping
gym latihan suku na glutes
latihan pikeun suku tukang
latihan suku tukang
latihan pikeun ngartikeun suku
latihan pikeun suku tukang
latihan suku dumbbell
suku tukang jeung dumbbells
latihan pikeun pingping luar
latihan pangsaéna pikeun pingping posterior
latihan suku quadriceps
latihan pikeun pingping anterior
palatihan hind sareng gluteus
latihan suku anu pangsaéna pikeun lalaki
latihan suku sareng taktak
latihan pingping sareng anak sapi
latihan gim
latihan pikeun digawé pingping posterior
latihan suku barbel
latihan pingping samemehna
dumbbell suku
palatihan barbel sareng dumbbell
latihan suku sareng dumbbells
latihan pikeun nguatkeun deui pingping
latihan suku tukang
latihan hamstring
latihan pingping sareng gluteus posterior
leg langkung panjang tibatan gim séjén
latihan suku dumbbell
latihan pikeun tonggong pingping sareng gluteus