Menu pikeun ngirangan beurat: Tips sareng saran pikeun tuangeun anjeun!

Upami anjeun berjuang pikeun leungit sababaraha pon sareng ngalaman kasusah dina prosésna, panginten anjeun kedah ngevaluasi deui diet sapopoé. Pikeun ngirangan beurat, anjeun kedah ngaduruk langkung seueur kalori sapopoe tibatan anu anjeun tuang. O menu slimming eta kudu boga sababaraha kalori, keur diwangun utamana tina pangan kalawan eusi kalori low, kayaning sayuran, bungbuahan, teas, soups jeung juices alam.

Hoyong terang kumaha carana ngumpulkeun menu slimming? Titénan tips jeung bongbolongan dina téks di handap!

[sambel]

Menu pikeun leungitna beurat gancang

menu pikeun langsing gancang kedah na beunghar pangan gandum sareng pinuh serat, kawas béas coklat jeung oatmeal. Serat ngabantosan ngontrol napsu sareng ngabantosan leungitna beurat.

Os pangan thermogenic Éta ogé sekutu hébat dina diet ieu, kawas kayu manis, green tea, sabab nyepetkeun métabolisme, nyadiakeun gancang ngaduruk gajih.

Pikeun leungit beurat gancang, sakumaha ceuk urang dina awal artikel ieu, anjeun kudu dahar saeutik kalori sarta méakkeun leuwih, nyaeta, dahar enteng, digabungkeun jeung latihan fisik.

Éta hadé pikeun émut yén teu aya anu sapertos diet mujijat sareng ngalakukeun sababaraha hal gila pikeun ngirangan beurat gancang tiasa nyababkeun masalah anu serius pikeun kaséhatan anjeun.

Menu pikeun leungit 5 ​​kg

menu slimming

Salajengna, urang nyetél menu pikeun leungit 5kg ku cara gancang jeung cageur.

jajananDinten 1Dinten 2Dinten 3
Sasarap1 cup susu skim + 1 nyiksikan roti gandum sakabeh jeung siki1 yogurt lampu + 4 roti bakar wholegrainSmoothie pisang sareng apel, susu skim + 3 cracker krim + 1 chestnut
Jajan isuk1 cau1 apel2 katumbiri
Dahar beurangDada ayam bakar + 3 sdm nasi merah + kangkung, selada dan salad tomat + 1 jeruk1 fillet lauk + 1 ubi asak + salad kol braised + 1 nyiksikan melonFillet hayam grilled + chickpeas + tomat, zucchini jeung salad brokoli + 6 buah anggur
Soré camilan1 yogurt lampu + 2 kacang Brazil1 pancake oat cau + krim ricottaJus detox sareng kale, lemon sareng mint

Menu mingguan

menu slimming

KaduaSalasaKaopatKalimaJumaahSeptuMinggu
sasarap / beurang1 nyiksikan roti gandum + nyiksikan ricotta + kopi tanpa amis1 yogurt lampu + 2 chestnuts + 2 roti bakar wholegrainApel jeung cau smoothie kalawan susu skim + 2 chestnutsSatengah gedang + 1 gelas jus jeruk + 3 krim cracker1 yogurt lampu + 3 roti bakarDetox kol, lemon jeung jus mint + 1 nyiksikan bapana wholemeal1 pancake cau sareng oatmeal + kopi tanpa amis
snack isuk / sore1 cau / 1 apal1 pir / satengah papaya1 pelem / 5 buah anggur2 katumbiri1 apel / cau1 papay2 katumbiri
dahar beurang/

dahar peuting

1 fillet hayam bakar + 2 sendok béas beureum + daun salad sakumaha anjeun resep1 fillet lauk bakar + lentil asak + salad daun sakumaha dipikahoyongna150 g daging sapi taneuh lean + 1 kentang pindang + salad jeung daun / sup1 fillet hayam + 100 gram kentang mashed / susu skim + salad sakumaha dipikahoyongnaulang menu dina Senénulang menu Salasa1 fillet hayam bakar + puree ubi jalar + salad all-you-can-eat.

Bet dina dahareun ulang atikan

menu slimming

Pikeun menu leungit beurat, pikeun maranéhanana anu ngalaman dietary ulang atikan, hal anu penting pikeun ngaganti sababaraha pangan tinggi-kalori kalawan leuwih hampang, contona:

  • gandum pikeun oatmeal;
  • Gula pikeun madu;
  • Kéju pikeun ricotta;
  • Roti pikeun tapioka;
  • Manisan buah;
  • Béas bodas keur béas beureum.

awéwé nu keur breastfeeding

Awéwé anu ngaliwat prosés nyusuan kedah langkung ati-ati nalika diet, saatosna, aranjeunna nyoco pikeun dua.

Menu kedah seueur daun, buah, sayuran sareng serat. Éta ogé penting pikeun nginum seueur cairan sapopoe, sapertos cai sareng jus alami.

Menu rendah karbohidrat

menu slimming

O menu low carb Éta kedah seueur serat, sareng tuangeun anu rendah karbohidrat. Di handap ieu aya sababaraha pangan pikeun anjeun ngumpul menu leungitna beurat low carb anjeun:

  • Lauk;
  • Daging beureum;
  • Lambaran;
  • Produk susu;
  • Bibit;
  • Minyak séhat sapertos minyak zaitun;
  • Siki minyak.

❱ Hoyong gaduh aksés ka 101 Resep Karbohidrat Rendah sareng ngirangan beurat ku tuang? Klik di dieu!

800 kalori menu slimming

menu slimming

Ieu diet kalawan saeutik pisan kalori, dipaké pikeun maranéhanana anu hayang leungit beurat gancang. Sawawa séhat kedah nyéépkeun rata-rata 2 kalori sadinten, nyaéta, diet 800-kalori ngirangan dugi ka satengah tina anu disarankeun.

Penting pikeun émut yén ménu diet 800-kalori nyababkeun résiko kaséhatan sareng ngan ukur kedah diadopsi ku jalma anu leres-leres obese sareng kedah ngirangan beurat.

Di handap, pariksa conto menu 800-kalori:

Sasarap

  • 1 cup yogurt-gajih low (154 kalori);
  • 1 sapotong samangka (46 kalori).
  • Total: 200 kalori

Dahar beurang

  • Pancake hayam (200 kalori).
  • Total: 200 kalori

Dinner

  • porsi leutik béas coklat asak (25 kalori);
  • porsi lentils (70 kalori);
  • Satengah beetroot (50 kalori);
  • 100 g fillet lauk (165 kalori).
  • Total: 310 kalori

snacks sapopoe

  • yogurt strawberry lampu (55 kalori);
  • ½ apel (35 kalori).
  • Total: 90 kalori

aplikasi slimming

Sababaraha aplikasi tiasa ngabantosan anjeun ngawangun ménu sareng ngirangan beurat ku cara anu séhat. Ngajaga hiji rutin dahar mindeng jadi masalah.

Tapi kalayan aplikasi ieu rutin anjeun tiasa langkung gampang. Di handap, pariksa kaluar luhureun 5 APLIKASI pikeun mantuan kalawan diet Anjeun.

  • Nutrisi Muhun;
  • Técnonutri
  • Diet jeung Kaséhatan;
  • Counter Kalori MyFitnessPal;
  • FatSecret.

Lajeng naha anjeun resep téks? Janten tinggalkeun koméntar anjeun sareng tong hilap bagikeunana dina jaringan sosial anjeun!