Teh pelangsing: Pendakan jinis utama sareng manpaatna masing-masing!

pelangsing tèh

Teh penting pisan pikeun anu milari kaleungitan sababaraha pon. Éta kusabab aranjeunna nyampur kanyataan séhat sareng poténsi leungitna beurat ageung anu dipibanda. Tangtu éta sanés ngan ukur téa, aya jinisna nyalira pelangsing tèh.

Dina topik di handap ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan jinis utama pelangsingkeun tékén anu anjeun tiasa sareng kedahkeun unggal dinten pikeun ngahontal tujuan beurat anjeun. Tingali ogé kauntungan sareng inpormasi lengkep ngeunaan inuman penting ieu!

[sambel]

téh pelangsing alam

Teh pelangsing pikeun ngalakukeun anu saé kedah alami. Éta leres-leres alami, teu aya pupuk, teu aya pestisida, teu aya bahan kimia. Éta sesah milari, tapi, pastina, aya pameran atanapi pasar di kota anjeun anu ngajual produk organik sareng agro-ékologis.

pelangsing tèh

Pariksa jinis utama sareng resep teas alam anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan sababaraha pon!

blackberry tea

Pikeun ngadamel blackberry tea anjeun kedah mésér daun buah garing. Teras kantun nambihan séndok daun ieu, sareng anu sanésna héjo teras lebetkeun kana sacangkir cai ngagolak. Hayu deui nangtung sapuluh menit kalayan panas parantos pareum, saring sareng inum.

Pikeun ngabantosan pikeun ngirangan beurat badan, cita cita nyaéta ngagaduhan cangkir sapoé sateuacan unggal tuangeun.

rasa nanas

Nanas mangrupikeun antioksidan anu saé anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat awak. Anjeun bakal peryogi kulit buah, liter cai, genep daun mint sareng pemanis anu anjeun pikahoyong.

Kanggo nyiapkeun, kantun kulub kulit dina cai sakitar sapuluh menit, tambahkeun mint sareng panas pare, tinggalkeun deui salami lima menit deui, campuran sadayana dina adun sareng pemanis, saring teras inumkeun tilu dugi ka opat kali sapoé.

pelangsing tèh

Maca langkung seueur kontén dina téks ngeunaan Tamarind Leaf Tea!

Jahé téh pelangsing

Jahé ogé pilihan pelangsing tèh. Basajan pisan didamelna, kantun potong 2 séntimé jahé seger, tempat dina cai sareng kulub salami 10 menit. Teras saring, beku sareng inum. Anjeun kedah nyandak éta 3 kali sapoé.

Téh héjo

Téh héjo nyaéta anu paling kawéntar di antara sadaya teas langsing di ditu. Éta ogé henteu héran, saderhana pisan dilakukeun sareng ngahasilkeun hasil anu saé.

Pikeun nyiapkeun milik anjeun, anjeun kedah nyandak cai kana kulub. Sakali ieu kajantenan, pareumkeun panas sareng tambahkeun séndok téh héjo. Tutup panci, tinggalkeun sakitar sapuluh menit, saring, nempatkeun ka beku sareng inum tilu atanapi opat kali sapoé.

Tangkal waru

Waru biasana jalan sami sareng green tea. Cai ngagolak heula, teras pareumkeun panas, nempatkeun séndok daun waru, galur, beku sareng inuman sateuacan tuang.

waru pelincir téh

Ogé baca: Sadaya kauntungan Matchá!

Téh kayu manis

Dina kasus kayu manis, anjeun kedah nyimpen opat batang babarengan sareng cai pikeun ngagolak sapuluh menit. Maka ngan ukur saring sareng inuman teh tilu kali sapoé, sateuacan tuangeun anu utami.

Teh peterseli

Leres, aya téh peterseli anu langsing sareng saderhana pisan didamelna, sapertos anu sanésna. Anjeun kedah kulub lima sprigs peterseli sareng cai salami 5 menit. Teras cabut daunna sareng inum téh panas atanapi es.

7 téh pelangsing hérbal

7 Teh Hérbal mangrupikeun kompléks ieu. Éta sabab anjeun kedah nambihan kuda, coot, chamomile, jukut penny, fucus, plantain sareng espinheira-santa. Anjeun tiasa mendakan éta sadayana sasarengan atanapi misah di toko daun, akar sareng téh.

Pikeun persiapan, anjeun kedah nempatkeun liter cai pikeun ngagolak. Nalika éta mimiti gelembung, pareumkeun panas sareng tambihan sadayana bumbu. Tinggalkeun salami sapuluh menit, galur, adem sareng pelangsing tèh badé siap diinum.

Mangpaat tèh langsing

Kaseueuran téh nyaéta antioksidan, nyaéta, salain kaleungitan beurat, aranjeunna ngaleungitkeun racun anu aya dina ati sareng ieu leres-leres ngarobih kahirupan saha waé.

Ati anu sampurna fungsina ngajantenkeun anjeun ngagaduhan langkung énergi, vitalitas, kaséhatan, kabagjaan, karaharjaan, awak séhat, dina bentuk, singgetna sapertos anu anjeun pikahoyong.

Salaku tambahan pikeun kakuatan ieu pikeun ngabantosan ati ngaleungitkeun racun, teas ieu ogé ngaleungitkeun lemak, koléstérol, kaleuwihan karbohidrat sareng unsur sanés anu nyayogikeun anjeun sababaraha kilo tambahan.

pelangsing tèh

Herbalife ngiringan téh

Herbalife mangrupikeun mérek teas sareng sasalaman anu ngagunakeun sababaraha ramuan pikeun ngamajukeun ngirangan beurat awak. Hal anu pangsaéna nyaéta ngadamel téh pelangsing alam anu digabungkeun sareng diet sareng olahraga. Éta langkung séhat, langkung mirah sareng ngahasilkeun hasil anu épisién.

Nanging, upami anjeun henteu gaduh waktos atanapi teu kendat ngabahekeun anjeun, ngadamel siklus Herbalife tiasa janten pilihan anu saé pikeun waktos anu pondok anu anjeun kedah leungitkeun beurat gancang. Tapi euweuh ngeunaan ngarobah kana gaya hirup.

Resep

Sadaya resép pelangsing téh saderhana pisan. Éta langkung sapertos ngagolak cai, nambihan ramuan, nyaring sareng nginum. Henteu aya rusiah pisan.

Naha jinis téh leres-leres tiasa dianggo?

Henteu ngiringan téa tiasa dianggo mujijat. Anjeun kedah nuturkeun diét, latihan, ngagaduhan kabiasaan séhat sacara umum sareng téh ieu bakal ngabantosan ngaleungitkeun lemak sareng racun sareng ngirangan beurat awak.

Upami anjeun resep téks ieu ngeunaan pelangsing téh, bagikeun kana jaringan sosial anjeun!