Sapédah Latihan: Ngartos upami latihan ieu leres-leres badé ngahasilkeun hasil anu anjeun ngarepkeun!

sapédah latihan kaleungitan beurat

Latihan aérobik umumna dilakukeun ku jalma anu hoyong leungit beurat sareng ngagaduhan stamina. Salah sahiji gim anu paling terkenal sareng paling terkenal di sakumna planét nyaéta sapédah ergometric, nyaéta sapédah anu henteu ngalih, anu ngagaduhan gaya hirup, intensitas, kakuatan sareng tiasa dianggo ku sababaraha cara.

Seueur jalma anu henteu terang mangpaat saleresna tina ngagunakeun sapédah latihan. Naha anjeunna leres-leres ngirangan beurat? Nguatkeun suku anjeun? Naon nilai latihan ieu? Sadaya patarosan ieu sareng seueur deui anu bakal kajawab di dieu sareng ayeuna. Parios!

[sambel]

Kanggo naon?

Pamakéan sapédah latihan rupa-rupa, tapi fungsina anu utama nyaéta janten latihan aérobik anu bakal ngahasilkeun kaleungitan kalori sareng beurat, akibatna. Nanging, éta henteu liren waé.

Salaku tambahan pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun sababaraha pon, sapédah latihan anu saé pikeun nangtoskeun sareng nguatkeun suku nalika anjeun nganggo giringan anu langkung beurat, langkung sengit. Éta ogé tiasa ngabantosan ipis anjeun, masihan langkung katahanan, ningkatkeun napas anjeun, nyegah panyakit kardiovaskular, sareng ngirangan setrés.

Kalayan kecap séjén, manpaat tina ngagunakeun sapédah latihan antara biasana aya hubunganana sareng hasil latihan nepi ka kamampuan pikeun ngubaran sareng nyegah masalah kaséhatan fisik sareng méntal. Mangrupikeun latihan anu lengkep anu tiasa dianggo dina sababaraha daérah kahirupan hiji jalma.
sapédah latihan

Naha sapédah latihan ngirangan beurat?

Fungsi utama sapédah latihan nyaéta ngabakar kalori sareng ngirangan beurat akibatna. Tapi teu aya gunana nyéépkeun satengah jam atanapi sajam kana alat-alatna teras tuang naon waé anu dipikahoyong ku anjeun. Perlu ngagabungkeun latihan fisik anu inténsitas luhur sareng diet saimbang, séhat sareng rendah kalori.

Ku alatan éta, pikeun anjeun leres-leres ngirangan beurat, anjeun kedah ngonsumsi langkung kalori tina dibakar dina hiji dinten. Pikeun ieu, sapédah latihan bakal ngabantosan anjeun, sabab éta bakal ngaduruk seueur kalori sareng, kalayan diét anu pas, anjeun bakal kirang ngonsumsi sahingga kaleungitan beurat.

Pasar Gratis atanapi OLX? Dimana ngagaleuh?

Duanana perusahaan dianggo ku cara anu sami. Ieu halaman wéb anu nyebarkeun produk batur sareng henteu masihan anjeun jaminan upami matéri éta kualitas atanapi henteu.

Anjeun kedah ati-ati. Mercado Livre nawiskeun sababaraha pilihan anu langkung aman, sapertos évaluasi, rekomendasi sareng Mercado Pago yén anjeun ngan mayar produk saatos nampi. Janten, dina kasus anu khusus ieu, éta langkung aman tibatan OLX.

Kanggo mésér motor latihan, kami henteu mendakan pilihan naon waé di dua toko ieu. Perusahaan anu ngagaduhan peralatan anu paling ageung sapertos anu kami mendakan nyaéta Netshoes.

Nilai-nilai dibasajankeun R $ 249,99, harga super terjangkau, tapi nganggo alat anu langkung saderhana ... Ngantos R $ 6.000,00, anu parantos janten modél sapédah anu langkung maju. Pencét kana tombol di handap sareng parios éta:

Naha éta kentel suku anjeun?

Aya sababaraha jinis latihan anu tiasa dilakukeun dina sapédah latihan. Upami anjeun nganggo gaya anu kuat anu nempatkeun beurat dina suku anjeun, maka latihan ieu pasti bakal ngahasilkeun langkung tahan sareng ningkatkeun otot dina pingping sareng daérah anak sapi anjeun.

Janten, sadayana gumantung kana jinis latihan anu anjeun lakukeun dina sapédah cicing sareng aya kamungkinan pikeun anu hoyong kentelkeun suku sareng ngajantenkeun langkung saé sareng kuat.

Benefícios

Sakumaha didadarkeun dina topik-topik samemehna, panggunaan sapédah latihan ngagaduhan sababaraha manpaat pikeun atlit. Ku ngagunakeun éta leres sareng unggal dinten, anjeun bakal resep:

  • leungitna beurat gancang
  • Nguatkeun otot leg
  • Résistansi awak handap
  • Ngaronjatkeun napas
  • Nyegah panyakit jantung
  • Ngurangan setrés
  • Turun dina kamelang sareng kasieun

Sapédah latihan anu dianggo

Upami anjeun hoyong mésér sapédah latihan anu parantos dianggo, langkung saé pikeun ngalakukeun panilitian sareng tingali naha éta jalan leres. Aya sababaraha pilihan pikeun jalma anu ngajual nyalira atanapi dina halaman wéb paranti dianggo.

Ngalaksanakeun panilitian anu saé pikeun nyegah mésér produk anu henteu leres. Ogé milari rujukan, rekomendasi sareng tingali peringkat ti anu ngajual anjeun nalungtik sapédah latihan.

caloi

Caloi mangrupikeun salah sahiji mérek sapédah utama anu aya. Sareng anjeunna ogé invests dina sapédah latihan. Ieu mangrupikeun produk anu saé tina perusahaan ieu sareng anjeun tiasa ngagaleuh éta tanpa aya masalah.

Aya sababaraha pilihan ti paling murah dugi ka paling mahal. Sababaraha biaya R $ 300,00 sareng anu sanés ngalangkungan 5. Éta sadayana bakal gumantung kana pilihan anjeun.

sapédah latihan horisontal

Kumaha upami sapédah latihan horisontal?

Aya deui jinis sapédah latihan anu ogé aya di ampir sadaya gim. Éta ngagaduhan format anu langkung horisontal sareng ogé janten latihan aérobik pikeun ngirangan beurat awak, salian ti nguatan, utamina, daérah anak sapi.

Pikeun mésér sareng gaduh di bumi, anjeun ogé tiasa mendakannana di Netshoes, tapi ku harga anu langkung alit. Pencét sareng parios:

Upami anjeun resep kana téks ieu ngeunaan manpaat sapédah latihan, punten bagikeun ka réncang gim anjeun.