ūüĒ•Masteron: Pikeun k√©ngingkeun massa otot sareng ningkatkeun definisi awak

Dina sababaraha baris ka payun, urang bakal nyarioskeun salah sahiji anabolik kalayan poténsi anu pangsaéna dina hal kamampuanna pikeun ningkatkeun gain massa otot bari ngamungkinkeun anjeun ngirangan persentase lemak awak. Pilarian terang naon kauntungan anu pangsaéna tina Masteron sareng kumaha cara cocog pikeun kéngingkeun hasil anu maksimal dina siklus anjeun!

Masteron mangrupikeun stéroid anabolik anu paling seueur dianggo ku penduduk, sabab aktip ilubiung dina prosés persiapan, khususna di atlit performa tinggi dina sagala rupa jinis olahraga anu béda, anu tiasa dibasajankeun angkat beurat kana binaraga.

Mangrupikeun jinis anabolik anu khas, sabab sipatna ngabantosan sababaraha manpaat pikeun ningkatkeun kinerja awak sacara umum sareng ngimbangan fungsi awak anu saé pisan anu ningkatkeun épék na, sapertos:

  • Ngurangan konsentrasi √©strog√©n dina awak
  • Ningkatkeun kualitas otot
  • Ngaronjatkeun sint√©sis prot√©in
  • Ngurangan ingetan cairan maksimal
  • Nyepetkeun metabolisme sareng ngabantosan ngaduruk lemak

Kalayan kecap séjén, individu anu milari perobihan awak anu langkung gancang, atanapi paningkatan kinerja sareng kinerja sacara umum, tiasa kéngingkeun hasil anu saé salami siklus dilakukeun sareng Masteron, anu ogé katelah Drostanolone.

Di handap ieu, anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu paling kapaké anu aya hubunganana sareng Masteron sareng cara ngagunakeunana pikeun ngarangkep siklus anjeun sareng kéngingkeun hasil anu maksimal kalayan minimal efek samping.

Patarosan sapertos:

  • Naon Masteron?
  • Naon pangaruhna dina awak?
  • Naon kauntungan Masteron?
  • Efek samping pikeun lalaki sareng aw√©w√©?
  • Kumaha cara ngagunakeunana leres?

Pikeun milarian waleran ieu sareng jawaban anu sanés, tong ngalangkungan topik naon waé dina tulisan ieu, tetep maca sareng diajar sadaya inpormasi anu aya hubungan sareng Masteron sareng kumaha stéroid anabolik ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal tujuan éstétika anu langkung gancang sareng aman.

Naon carita Masteron?

Masteron mangrupikeun bagian tina garis stéroid anabolik anu dikembangkeun dina pertengahan taun 50an ku salah sahiji perusahaan farmasi anu paling terkenal dina waktos éta, Syntex.

√Čta mimiti dipasarkeun ngan dina taun 70an, kalayan nami san√©s salain ti Masteron, sapertos: Drostanolone, Drolban sareng anu san√©sna.

Aplikasi awal na dilakukeun dina raraga ningkatkeun kasempetan pangubaran di awéwé anu kaserang kanker payudara, sabab éta pisan tandana pangaruh anu aya hubunganana sareng estrogen dina awak.

Nanging, épék ngarugikeun na narik perhatian atlit sareng ku alesan ieu éta geura-giru mimiti dianggo utamina dina jangka waktu persiapan pikeun paningkatan kinerja sareng définisi awak anu langkung saé.

Naon Masteron?

Masteron, ogé katelah Drostanolone mangrupikeun bagian tina ranté turunan anabolik tina DHT (Dihydrotestosteron), mangrupikeun sanyawa anu kacida anabolik.

Dina kaseueuran kasus, bentuk Masteron anu paling umum dipanggihan nyaéta éster propionat (éster pondok), nanging, aya ogé kamungkinan dipendakan salaku enanthate (éster panjang).

Sakumaha nyatakeun sateuacanna, panggunaan klinis Masteron dimaksudkeun pikeun ngabantosan pangobatan ngalawan kanker payudara, dimana panilitian nunjukkeun kapasitas anu luhur pikeun mundur kasus sababaraha variasi jinis kanker ieu, nalika éta dianggo babarengan sareng Tamoxifen.

Nalika dianggo pikeun tujuan éstétis, Masteron langkung ditujukeun pikeun ningkatkeun pidangan fisik tibatan pikeun kauntungan kotor dina massa otot.

Masteron x M-Drol

M-Drol mangrupikeun pro-hormonal anu nyintésis rumus bioavailable of the Masteron anabolik sabab dimetabolisme ku awak.

Istilah sanésna, épék sareng manpaat anu dipikagaduh salami siklus anu dilakukeun sareng M-Drol tiasa dikategorikeun siga anu sami sareng Masteron nyalira.

Duanana poténsi anabolik, pamutahiran dina pangaturan fisik sareng pangurangan gajih awak mangrupikeun épék anu sami pisan dina siklus anu didamel ku ieu pro-hormonal.

Padahal pangguna ngalaporkeun pangasilan antara 6 sareng 10 pon dina waktos anu disarankeun pikeun M-Drol.

Salaku tambahan, sabab mangrupikeun pro-hormonal anu kuat, M-Drol ogé meryogikeun TPC (terapi post-cycle) sareng perawatan anu aya hubunganana sareng aromatisasi hormon, ogé Masteron nyalira pikeun ngirangan efek samping sareng ngamaksimalkeun manpaatna.

Mangpaat Masteron

Siklus anu dilakukeun sareng Masteron utami dicirikeun ku pamutahiran umum kaayaan fisik, ditambihkeun kana poténsial turunna persentase gajih awak kusabab kauntungan garing anu disayogikeun ku rumus.

Kakuatan anabolikna sedeng, tapi, éta mangrupikeun anabolik kalayan kapasitas aromatisasi anu handap, éta dianggo utamina dina tahapan persiapan ku atlit anu milari kondisi fisik dugi ka wates anu mungkin.

Detil anu langkung saé tina Masteron nyaéta poténsi androgénna anu kawilang rendah, anu tiasa gampil dilebetkeun kana siklus anu dilakukeun ku awéwé anu milari gain massa otot sareng ngirangan persentase gajih awak.

√Čta og√© nyayogikeun kana√©kan kakuatan anu h√©bat, anu tiasa nguntungkeun khusus pikeun jalma anu dina diet anu museur kana pangirangan gajih dimana kakuatan sacara alami condong turun, dina hal anu khusus ieu anabolik tiasa dianggo salaku cara pikeun nyegah √©p√©k ieu. N√©gatip ku cara anu saderhana sareng dijamin.

Nanging, kauntungan pangsaéna anu aya hubunganana sareng siklus sareng Masteron langkung jelas ngeunaan pamutahiran éstétis sacara umum, khususna di jalma-jalma anu ngagaduhan diet anu museur kana leungitna beurat.

Dina hal ieu, anabolik ieu tiasa ngajantenkeun aspek kapadetan otot sareng definisi awak ngahontal tingkat detail anu luhur pisan, dimana potongan antara beuteung otot tiasa gampang dititénan sareng dihartikeun.

Efek samping utama anu aya hubunganana sareng panggunaan Masteron

Pangaruh Masteron

Efek samping anu paling umum dina siklus anu dilakukeun sareng stéroid anabolik ieu biasana aya hubunganana sareng parobahan hormon anu mangaruhan awak dina prosés.

Tingali di handap pikeun efek samping utama dina siklus Masteron:

  • Aromatisasi: Sanaos Masteron mangrupikeun jinis st√©roid anabolik kalayan kapasitas handap pikeun aromatisasi, disarankeun y√©n sambetan aromatase dianggo nalika siklus pikeun mastikeun y√©n produkna henteu ngagaduhan pangaruh n√©gatip ieu, nyababkeun kamungkinan gynecomastia di lalaki.
  • Virilisasi: Masteron mangrupikeun ubar anu gaduh kapasitas androg√©n anu handap, nya√©ta, dina kaseueuran kasus √©ta tiasa dianggo sacara aman ku aw√©w√©, nanging gejala sapertos jarawat sareng ningkatna kagendutan kulit rada umum.
  • Ngaronjat kol√©st√©rol: √Čta tiasa dipangaruhan nalika siklus, ningkatkeun r√©siko panyakit kardiovaskular sacara umum sareng ngarusak profil lipid awak sacara gembleng, ningkatkeun LDL (kolesterol jahat) sareng nurunkeun HDL (kol√©st√©rol alus)
  • Penghambatan poros hormonal: Siklus sareng Masteron lengkep ngahambat sumbu hormonal awak, mangaruhan produksi alami t√©stost√©ron, janten penting pisan pikeun ngagabungkeunana sareng sababaraha bentuk t√©stost√©ron √©ksogen anu san√©s sahingga awak sangsara sakedik-gancangna nalika siklusna.
  • Hepatotoxicity: √Čta tiasa nyababkeun karusakan dina ati, nanging, tingkat karacunan na dianggap handap, sabab √©ta mangrupikeun ag√©n anabolik suntik sareng sabab kirang dimetabolisme ku organ. Nanging, masih disarankeun nganggo pelindung ati, sabab kombinasi sareng ubar san√©sna diperyogikeun dina siklus sareng Masteron sareng ieu tiasa nyababkeun seueur teuing ati

Kumaha nyandak Masteron

Ieu mangrupikeun vérsi anabolik anu umumna dipendakan dina bentuk suntik, janten bentuk panggunaan bakal gumantung pisan kana satengah umur obat dina awak.

Kusabab éster utama anu kapendak propionat, rekomendasi utama pikeun digunakeun nyaéta unggal aplikasi sanés dina dosis anu tiasa bénten-bénten antara 100 sareng 150mg kanggo tiap aplikasi.

Dosis mingguan tiasa bénten-bénten antara 300 sareng 400mg gumantung kana dosis utama anu dipilih pikeun tiap aplikasi.

Mangpaat pangalusna Masteron dibuktikeun dina waktos anu singget sareng dianggo langkung ti 6 minggu teu disarankeun.

Ku alatan éta, paling disarankeun pikeun persiapan tahap telat sareng henteu idéal pikeun dianggo salami periode persiapan pikeun kompetisi atanapi acara anu sami.

Dosages kanggo panggunaan awéwé Masteron langkung alit, disarankeun sekitar 100mg per minggu.

Bentuk panggunaanna sami, aplikasi unggal dinten sanésna sakitar 25 dugi 35mg kanggo tiap aplikasi.

Kusabab éta ubar anu lengkep ngahambat sumbu hormonal, penting pisan pikeun ngagabungkeun sareng sababaraha jinis téstostéron dina propionat atanapi enanthate.

Aplikasi anu jero intra-otot, kalayan perhatosan pisan kana kabersihan lokal pikeun nyegah bisul.

Pikeun panggunaan kalapa, disarankeun yén waktos pendetepan ubar dina awak bénten-bénten antara 3 sareng 4 minggu, janten, pikeun tés anti-doping, perhatoskeun periode panggunaan maksimum ieu.

Kumaha carana masang siklus sareng Masteron

Siklus Masteron

Sakumaha anjeun tiasa tingali, siklus kalayan stéroid anabolik ieu kedah dibarengan ku ubar pelengkap sanésna supados awak tiasa tetep stabil, sareng kaleungitan hambatan sumbu hormonal henteu jelas.

Dina raraga netepkeun siklus épéktip sareng jinis stéroid anabolik ieu, pilihan anu pangsaéna nyaéta tanpa ragu nganggo produk anu ngandung bahan aktif anu sami sareng anu nampilkeun hasil anu sami kalayan épék négatip minimal.

Ku alatan éta, pilihan anu hadé nyaéta ngagantikeun M-Drol pikeun Masteron supados ngamaksimalkeun pangaruhna pikeun kauntungan massa otot sareng pembakaran lemak awak dina waktos anu sami.

Upami anjeun milari pilihan anu aman sareng dijamin pikeun tiasa mesen M-Drol, tetep teras-terasan sabab dina sababaraha baris salajengna kami bakal nunjukkeun salah sahiji toko online paling terkenal pikeun penjualan pro-hormonal sareng suplemén anu diimpor ti Brazil.

Propil Propil Masteron

  • Ngaran Molekul: [17beta-hydroxy-2alpha-methyl-5alpha-androstan-3-one propionate]
  • Beurat molekul: 360.5356
  • Formula: C23H36O3
  • Pabrikan: Syntex (aslina), sababaraha laboratorium bawah tanah (ayeuna)
  • Dosis √©p√©ktip (lalaki): 350mg dugi 500mg / minggu
  • Dosis √©p√©ktip (aw√©w√©): 50-100mg / minggu
  • Kahirupan aktip: 2-3 dinten
  • Satengah hirup: 1 - 1,5 dinten
  • Waktos deteksi Doping: 3 minggu
  • Babandingan Anabolic / Androgenic: 62:25
  • Jisim molar: 304,46 g / mol

kacindekan

Masteron mangrupikeun anabolik kalayan ciri anu langkung ditujukeun pikeun ngirangan persentase gajih dina awak sareng ngagaduhan kakuatan anabolik sedeng.

Ku alatan éta, pikeun jalma anu ngusahakeun ningkatkeun kauntungan massa anu langsing, bari ngirangan persentase gajih awak, tanpa kedah nganggo kombinasi sareng ubar sanésna, pilihan anu hadé nyaéta ngaganti M-Drol.

M-Drol mangrupikeun pro-hormonal anu kuat anu tiasa nyintésis sacara épék sami sareng Masteron dina awak, ngamajukeun poténsi anu hadé pikeun ngawangun otot dina lalaki.

Kagunaan pikeun awéwé henteu disarankeun pisan, kusabab poténsi ciri masculinizing anu diala ku panggunaan prohormonal ieu.

Pikeun tiasa mesen M-Drol kalayan aman sareng ngajamin yén anjeun ngagaleuh produk anu dipercaya sareng éta bakalan bakalan nyayogikeun kauntungan anu sami sareng anu disababkeun ku Masteron, mésér pro-hormonal anjeun di Best Supplement Store.

Ieu mangrupikeun salah sahiji toko online paling tradisional di internét sareng ngagaduhan référénsi anu hadé salaku reseller suplemén sareng impor-hormonal anu kualitas luhur.