ūüĒ•Methenolone (Primobolan): Kauntungan, TPC sareng Siklus

 

Ieu tanpa diragukeun salah sahiji stéroid anabolik kalayan kawéntar sareng prestise pangageungna, utamina di kalangan atlit, kusabab ciri anu pikaresepeun pisan dina hal pangasilan massa otot sareng pembakaran lemak. Pilarian terang di handap sadaya inpormasi anu berguna ngeunaan produk ieu sareng langkung seueur diajar ngeunaan anabolik karesep Master Arnold.

Primobolan mangrupikeun anabolik anu ngagaduhan sababaraha ciri anu pikaresepeun utamina kusabab résiko rendah anu aya hubunganana sareng panggunaan na.

√Čta ditepikeun dina v√©rsi lisan sareng dina versi anu tiasa disuntik sareng ku sabab kitu aya keragaman dina hal panggunaan sareng kamungkinan protokol anu rada b√©da anu tiasa dilakukeun utamina ku aw√©w√©, kusabab ciri androg√©n anu handap anu aya hubunganana.

Kagunaan pangageungna utamina aya hubunganana sareng fase motong, sabab sanés ubar anu ngagaduhan ciri nahan cairan, ningkatkeun tekanan darah atanapi jinis efek samping sanés anu utamina aya hubunganana sareng aromatisasi.

Mangrupikeun ubar anu ngagaduhan karacunan rendah sareng alesan ieu nyababkeun saeutik karuksakan awak, nanging, sapertos jinis stéroid anabolik anu sanés, Primobolan ogé ngagaduhan efek sampingna boh dina lalaki sareng awéwé anu ngagunakeunana dina siklus.

Karakteristikna ngajantenkeun hormon pikabitaeun kanggo dianggo, nanging, teras-terasan maca pikeun paham kana sagala rupa ngeunaan ubar ieu, kumaha jalanna, kumaha biasana dianggo sareng sisi mana waé anu kalibet sateuacan nyandak kaputusan rash.

Sejarah Primobolan

Siklus Primobolan

Primobolan mangrupikeun stéroid anabolik anu dikembangkeun taun 60an di Jérman ku perusahaan farmasi Squibb sareng dipasarkeun utamina dina nami Methenolone.

Nanging, noménklatur Primobolan langkung suksés nalika dianggo, janten, éta tetep salaku anu utami dugi produksi na dilanjutkeun.

√Čta didamel dina dua versi:

  • Versi lisan ku √©ster as√©tat pondok
  • V√©rsi suntik sareng √©ster enanthate panjang

Aya usaha salajengna pikeun dipasarkeun versi suntik dina bentuk asétat, nanging, produksi gancang dieureunkeun kusabab popularitas anu langkung ageung éster panjang anu tiasa disuntik.

Naon Primobolan?

Stéroid anabolik ieu mangrupikeun bagian tina kulawarga turunan DHB (Dihydroboldenone), dimana tujuan utama nyaéta ningkatkeun ciri anabolik tanpa ningkatkeun sipat androgén ubar sareng dina waktos anu sami ngirangan résiko karacunan dina ati.

√Čta san√©s bagian tina kategori anabolik 17-AA (Alpha Alkylated), dimana metabolisme ati na og√© b√©da-b√©da, dina cara anu nyababkeun kirang ngarusak organ sareng upami dibandingkeun sareng ubar san√©sna jauh pisan toksik dibanding anabolik san√©sna bahkan anu dikaluarkeun dina v√©rsi lisan na.

Patali sareng poténsial na pikeun pangasilan massa otot, tiasa disebatkeun yén sedeng dugi ka handap, janten sanés ubar anu tiasa dianggap andalannya dina protokol bulking, contona.

Kusabab éta ngagaduhan poténsi anabolik anu langkung handap, lalaki tiasa memperhatoskeun kauntungan alit kalayan panggunaan Primobolan, anu panginten langkung pikaresepeun pikeun panggunaan awéwé, sabab éta mangrupikeun organisme anu langkung peka kana hormon jalu.

√Čta dianggap st√©roid anabolik kelas 1, ku alatan √©ta, ieu ngandung harti y√©n pangiketna lumangsung langkung kuat dina res√©ptor androg√©n awak, utamina nyababkeun kana√©kan pot√©nsi ningkat definisi awak sareng kauntungan garing dimana sacara praktis henteu aya akumulasi ingetan cai.

Mangpaat Primobolan

Salami siklus anu dilakukeun sareng stéroid ieu, dimungkinkeun pikeun ngarangsang perobihan anu hébat, utamina dina hubungan sintésis protéin awak, anu ningkatkeun sababaraha ciri awak, sapertos pamulihan otot anu gancang.

Salaku tambahan, éta ngarangsang akselerasi metabolisme sareng ngajantenkeun awak nyéépkeun langkung seueur kalori dina cara saderhana, janten bagian tina katégori stéroid anabolik anu paling pas kana protokol pikeun ngajaga massa otot sareng ogé pikeun tahap motong.

Poténsi anabolik na henteu luhur, dibandingkeun stéroid anu 17-AA sapertos Stanozolol sareng Dianabol, dina hal ieu Primobolan langkung énggal sareng gain massa otot anu bénten-bénten ti sedeng dugi ka handap.

Ku alatan éta, kagunaanna langkung nyebar ku panonton awéwé, anu sacara alami langkung peka kana hormon lalaki.

Kagunaan ku pemirsa lalaki langkung umum dina periode motong, sabab, dina hal ieu, épék anti-katabolik na langkung épisién dina ngajaga pangropéa massa otot langkung saé pikeun tujuan éstétis.

Salaku tambahan, sabab mangrupikeun jinis ubar anu alami nyepetkeun metabolisme, éta ngajadikeun awak ngonsumsi langkung seueur kalori kalayan gancang, sahingga nyayogikeun lingkungan anu langkung pikaresepeun pikeun ngirangan persentase gajih dina awak.

Kamungkinan sanés nganggo Primobolan nyaéta ku sinergi sareng ubar sanés anu langkung seueur anabolik, salaku salah sahiji pangaruh anu nguntungkeun nyaéta ngirangan kamungkinan aromatisasi dina awak.

Ku alatan éta, nalika digabungkeun sareng ubar anu gaduh kamungkinan langkung ageung pikeun otot, Primobolan kabukti langkung épéktip dina nyaimbangkeun siklus sacara gembleng.

Nalika dianggo ku pemirsa awéwé, stéroid anabolik ieu condong henteu nunjukkeun kapasitas anu hébat pikeun ciri masculinizing, ku sabab kitu éta pohara populér sareng dianggo ku awéwé anu utamina ngusahakeun ngirangan persentase lemak awak.

√Čp√©k san√©s anu og√© diperhatoskeun nalika panggunaan Primobolan nya√©ta kana√©kan kakuatan alami, sareng paningkatan dina daya tahan fisik salaku hiji, anu tiasa ningkatkeun latihan sacara umum.

Cara Pamakéan

Primobolan sateuacan sareng saatosna

Sanaos Primobolan anu tiasa disuntik sayogi di pasar, cara paling umum dina ngagunakeun stéroid ieu nyaéta ku sungut.

Dina hal ieu, aya kamungkinan kaleungitan konsentrasi anu langkung ageung hubunganana sareng suntik, anu nyababkeun kanaékan jumlah anu disarankeun per miligram sacara lisan, supados kéngingkeun hasil anu sami.

Dosis anu umum dianggo ku lalaki rupa-rupa antara 300 sareng 600mg per minggu dina versi suntik, sareng pikeun versi lisan kisaran anu disarankeun nyaéta 70 dugi ka 100mg per dinten kanggo lalaki.

Pikeun awéwé, dosis anu paling umum dibasajankeun 100 dugi 200mg per minggu dina vérsi suntik sareng sakitar 25 dugi 75mg per dinten dina versi lisan.

Sanaos janten ubar anu nyababkeun kirang ngarusak metabolisme ati, durasi siklus kalayan Primobolan sakitar 4 dugi 8 minggu.

Pangaruh samping

Kusabab éta anabolik anu sanés 17 Alquelate Alpha, pangaruh négatipna dina awak langkung alit tibatan stéroid anu sanés sapertos Stanozolol.

Tingali daptar di handap pikeun efek samping anu paling umum sareng daérah mana anu aya hubunganana:

  • Karakteristik masculinizing: Sanaos kirang sering, nalika dianggo ku aw√©w√©, Primobolan tiasa nyababkeun √©p√©k androg√©n dina awak, sapertos parobihan sora, pertumbuhan rambut, pembesaran klitoris, karontokan rambut sareng anu san√©sna
  • Jarawat: √Čta tiasa nyababkeun minyak dina kulit ningkat sareng akibatna aya kana√©kan jumlah jerawat di sakujur awak
  • Parobihan dina profil lipid: Salami siklus sareng Primobolan, lumayan pikeun aya parobihan kol√©st√©rol, boh pikeun turunna kol√©st√©rol anu sa√© (HDL) sareng paningkatan kol√©st√©rol jahat (LDL)
  • Penghambatan poros hormonal: Sanaos supr√©si sindrom hormonal na relatif handap, anabolik ieu tiasa nyababkeun awak ngirangan produksi t√©stost√©ron alami

Sacara umum, efek samping anu aya hubunganana sareng panggunaan Primobolan relatif handap upami dibandingkeun sareng ubar sanésna, nanging, kedah ati-ati kalayan panggunaanna sareng TPC anu cekap (terapi post-cycle).

Kumaha cara ngarakit Siklus Primobolan?

Supados dimungkinkeun pikeun mendakan protokol anu pas anu tumut kana sadaya detil anu aya dina siklus anu nganggo Primobolan salaku dadasar, bantosan médis kedah dipilarian sareng ahli éndokrinologis profesional.

Ngan ahli ieu anu bakal tiasa nga-diagnosa sadaya épék sareng bentuk panggunaan anu béda, babarengan sareng kombinasi ubar-ubaran sanés sahingga dimungkinkeun pikeun kéngingkeun épék éstétika anu dipikahoyong.

Salaku tambahan, pencegahan kasehatan penting pisan salami siklus, sanaos Primobolan mangrupikeun stéroid anabolik anu kirang poténsial pikeun efek samping anu ngabahayakeun, monitoring médis penting pisan pikeun total pamulihan dina awak saatos nganggo produk.

Naha pantes nganggo Primobolan?

Ieu mangrupikeun stéroid anabolik anu ngagaduhan manpaat anu langkung ageung pikeun panonton awéwé, utamina kusabab biaya anu kawilang tinggi upami dibandingkeun sareng pilihan sanés dina pasaran.

Aplikasi na pikeun panggunaan lalaki langkung seueur salaku titik anu tiasa ngabantosan kasaimbangan antara anabolik sanés pikeun ngirangan prosés aromatisasi, tinimbang ngamajukeun kapasitas anabolik anu langkung ageung.

Penerapanana langkung difokuskeun kana prosés motong, ku alatan éta, siklus dilakukeun pikeun ningkatkeun sareng ngagancangkeun ngaduruk gajih awak tiasa ditingkatkeun ku ayana Primobolan.

Titik sanés anu kedah dipertimbangkeun nyaéta efektivitas biaya ubar, sabab ngagaduhan biaya anu tinggi dina vérsi lisan sareng suntik.

Naha Primobolan ngabantosan ngirangan beurat awak?

Leres. Salah sahiji fitur anu paling narik tina stéroid anabolik ieu nyaéta kamampuanna pikeun ngabantosan leungitna beurat ku nyepetkeun metabolisme sareng ngajaga massa otot.

Nyaéta, nalika éta maksa awak pikeun ngaduruk gajih langkung gancang, aya kamungkinan janten réduksi katabolisme otot nalika prosés.

Salaku tambahan, panggunaan énergi anu pangsaéna utamina ditujukeun pikeun ngajaga massa otot, anu ningkatkeun pembakaran lemak awak dina cara anu langkung gancang sareng langkung yakin.

Dimana mésér Primobolan?

Versi aslina tina anabolik ieu rada sesah dipendakan, sabab produksi na alit sareng didamelna ukur di sababaraha nagara khusus.

Pamakéan Primobolan dilakukeun sacara umum ngalangkungan komérsialisasi ku laboratorium "bawah tanah" dimana meureun aya kasus underdosis sareng ogé zina dina formula éta.

Penting pisan pikeun nyandak ieu kana akun siklus anu dilakukeun ku stéroid anabolik ieu, sabab résiko pemalsuan sareng zina tinggi pisan.

Karakteristik utama primobolan

  • Versi lisan: √©ster as√©tat;
  • V√©rsi anu pikaresepeun: √©ster Enanthate / propionate;
  • Nome molecular: [17beta-Hydroxy-1-methyl-5alpha-androst-1-en-3-one];
  • Beurat molekul dasar: 302.4558;
  • Beurat molekul as√©tat: 60.0524;
  • Beurat molekul tina enanthate: 130.1864;
  • Formula: C20H30O2;
  • Titik lebur: Henteu ditetepkeun;
  • Produser: Schering;
  • Dosis √©p√©ktip (oral): (Lalaki) 100-200mgs / dinten; (Aw√©w√©) 10-25mgs / dinten;
  • Dosis √©p√©ktip (suntik): (Lalaki) 350-600mgs / minggu; (Aw√©w√©) 100mgs / minggu;
  • Satengah-Kahirupan: 10-14 dinten (nyuntik); 4-6hrs (lisan);
  • Waktos Deteksi: 4-5 minggu;
  • Babandingan anabolik sareng androg√©n: 88: 44-57.

kacindekan

Primobolan mangrupikeun ubar anu poténsial anabolik anu rendah sareng henteu tiasa dianggo pikeun panggunaan lalaki, langkung saé dianggo ku awéwé kumargi awak awéwé langkung sénsitip dina hubungan hormon jalu.

Aplikasi anu pangsaéna pikeun agén anabolik ieu aya hubunganana sareng fase pangropéa tina massa otot sareng ogé ngaduruk gajih awak, kumargi poténsi anabolikna relatif handap upami dibandingkeun sareng ubar sanés.

√Čta mangrupikeun ubar anu ngagaduhan beban efek samping anu rendah sareng henteu ngagaduhan karacunan tinggi pikeun ati, nanging, √©ta ngagaduhan biaya anu mahal sareng sababaraha kasusah pikeun diala ngalangkungan sumber anu leres-leres dipercaya, anu sering tiasa nempatkeun anjeun r√©siko tina panggunaan Primobolan dina hiji siklus.