Otot Watesan: Tingali kumaha eta kajadian, anu suplemén pangalusna jeung diet sampurna pikeun eta!

Nalika hiji jalma mimiti latihan, anjeunna ngarencanakeun sareng netepkeun sababaraha tujuan. Sababaraha hoyong leungit beurat, batur mangtaun massa otot, sababaraha ngan pikeun alesan kaséhatan sarta paling neangan watesan otot.

Nanging, éta henteu saderhana pikeun ngagaduhan awak anu hipertrofi, sapertos muses kabugaran sareng muses anu aya di luar sana. Jang ngalampahkeun ieu, butuh loba dedikasi, beurat, latihan sengit, gizi ditangtoskeun, salian ti pamakéan suplemén dahareun husus.

Dina jejer di handap ieu, anjeun bakal ngartos kumaha definisi otot jalan na kumaha carana ngahontal awak muscular jeung hypertrophied lila-tunggu. Parios!

[sambel]

Harti Otot: Kumaha Éta Kajadian?

Definisi otot henteu lumangsung, éta hasil, konsekuensi gaya hirup. Ku alatan éta, pikeun mikir ngeunaan gaduh awak anu ditetepkeun, anjeun kedah ngarobih kabiasaan anjeun sareng nyetél tujuan anu bakal dihontal.

Definisi ngan bakal lumangsung lamun ngalakukeun latihan katuhu, dina cara katuhu, dahar naon kudu didahar jeung nyokot suplemén idéal pikeun tujuan husus.

Janten, idéal, anjeun gaduh profésional di sisi anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngahontal definisi otot. Ahli gizi, palatih pribadi, endocrinologist, gastroenterologist, sadaya spesialis ieu penting pisan pikeun hypertrophy janten kanyataan.

Kalayan latihan anu leres, nutrisi anu leres, kabiasaan séhat sacara umum, sareng dosis suplemén hypertrophy anu saé, anjeun bakal ngahontal awak impian.

diit

Diet hypertrophy rendah pisan dina karbohidrat sareng lemak, anjeun praktis henteu tuang naon waé anu ngagaduhan dua unsur ieu salaku anu utami. Salaku tambahan, éta beunghar protéin sareng serat.

Éta sabab protéin sareng serat bakal ngajantenkeun otot anjeun langkung jelas, salian ngabantosan ngaleungitkeun karbohidrat sareng lemak.

Aya jalma anu buka dina diet lengkep fokus kana protéin pikeun dua atawa tilu bulan. Ieu bahaya sabab bisa mawa sababaraha ngarugikeun ka kaséhatan Anjeun.

Janten, idéal nyaéta angkat ka para profesional supados aranjeunna tiasa ngadamel diet anu cocog sareng tujuan anjeun. Sanajan kitu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyebutkeun yén éta bakal ampir kabéh protéin jeung serat sarta praktis euweuh karbohidrat sarta sagala rupa lemak.

Leuwih ti éta, konsumsi cai anu luhur ogé diperyogikeun pisan. Sarta ogé abandonment lengkep alkohol.

watesan otot

lalaki

Definisi lalaki nyaéta campuran gizi anu hadé, suplement, latihan sareng hormon. Kauntungannana lalaki leuwih awéwé dina hal ieu téh hormonal.

Lalaki gaduh seueur téstostéron sareng hormon sanés anu ngabantosan kamekaran, pamekaran sareng definisi otot. Awéwé ogé ngagaduhan hormon ieu, tapi dina jumlah anu langkung alit, anu matak hésé pikeun aranjeunna ngahontal hipertrofi.

awewe

Supados awéwé boga awak tangtu, maranéhna ogé kudu investasi dina gaya hirup ditangtoskeun pikeun harti otot. Nanging, kusabab masalah hormonal, aranjeunna masih peryogi langkung suplemén sareng latihan anu langkung kaku pikeun ngahontal hipertrofi dina waktos rata-rata anu lumrah.

Naon suplemén anu pangsaéna?

The suplemén pangalusna pikeun maranéhanana néangan harti otot téh gajih, karbohidrat jeung kortisol blocker; The thermogenics kawentar; L-karnitin jeung CLA pikeun ngaleungitkeun massa lemak sarta ninggalkeun ngan lean.

Nalika anjeun dugi ka tingkat éta, anjeun kedah langkung seueur otot, sabab anjeun bakal kaleungitan sababaraha massa ramping anjeun. Teras nyandak protéin anu kasohor, BCAA, leucin, protéin Whey, creatine, albumin, glutamin, pondok, kabéh produk ieu nu mantuan tumuwuhna otot.

watesan otot

harti otot x gain massa

Tujuan kalolobaan atlit, amatir atanapi henteu, nyaéta pikeun ngahontal dua hal ieu. Nanging, aranjeunna henteu ngahiji, anjeun kedah ngalakukeunana hiji-hiji. Pesenan bakal gumantung kana anjeun sareng jinis awak anjeun.

Ilaharna, atlit ipis mangtaun massa munggaran, lajeng ngaleungitkeun sarta ngahontal harti otot.

Jalma anu gaduh massa gajih langkung milih kaleungitan sadayana heula, ngartikeun awak teras nganggo suplemén sareng robih latihan pikeun nampi massa anu langkung ramping sareng tetep kuat.

watesan otot

Naon anu ngahalangan?

Anu paling ngahalangan jalma pikeun henteu ngahontal definisi otot nyaéta kurangna fokus sareng tujuan. Nalika anjeun ngagaduhan diet, daptar latihan, suplemén anu disetél sareng jadwal sareng jumlah poean, anjeun moal tiasa salah.

Butuh waktu, tangtosna, tapi saatos sababaraha bulan anjeun bakal ngagaduhan awak sapertos anu anjeun pikahoyong. Masalahna nyaéta kalolobaan jalma henteu hormat kana diet, sono ka gim, henteu nyandak suplemén kalayan leres. Teu aya deui jalan ka dinya.

Upami anjeun resep téks ieu ngeunaan definisi otot, bagikeun ka réréncangan atlit anjeun sareng réréncangan dina média sosial!